Tips & Tricks de Design interior cu Biocarpet si Casa Lux

BUCURESTI - 3 mai 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Ne face o deosebita placere sa va invitam la evenimentul “Tips & Tricks de Design interior cu Biocarpet si Casa Lux”, ce va avea loc marti, 10 mai, de la ora 18:30, la restaurantul The Library din incinta magazinului Class Living Mobexpert din zona Pipera, Sos. Fabrica de Glucoza nr. 21.

Casa Lux_mai

Casa Lux_mai

Revista Casa Lux impreuna cu prietenii nostri de la Biocarpet isi doresc sa va invete mici trucuri pentru a evidentia frumusetea locuintei dumneavoastra.

Csilla Negoita, designer de interior, va oferi sfaturi despre cum va puteti amenaja singuri locuinta ca adevarati profesionisti.

La seminarul de design interior vei invata lucruri noi despre amenajarea caminului, ve primi “tips-uri” personalizate si multe trucuri care va vor ajuta sa evidentiati la maxim frumusetea covorului si il vor face pe acesta atractia principala a incaperii. 

In plus, fiecare participant va pleca acasa cu produse de curatenie Biocarpet si multe alte surprize.

Pentru a participa la eveniment si castiga produse de la Biocarpet nu trebuie decat sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum poate un covor sa reinvie magia unei incaperi?

Va asteptam cu drag!

Asteptam raspunsurile dumneavoastra si, totodata confirmarea participarii, pe adresa de e-mail: adina.gheorghe@burda.ro

Cumpara acum noul numar al revistei Casa Lux: http://www.youtube.com/watch?v=dcTNm27H3-g

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Taguri: Casa LuxBiocarpetcovordesinginterior