Capital de risc

Definitie Capital de risc

Capitalul investit in activitati cu grad ridicat de risc, care poate fi pierdut cand previziunile minimale nu se realizeaza. Este un concept relativ care se individualizeaza pe proiecte iar riscul este legat de evolutia ratei dobanzii, a cursului de schimb, de schimbarile rapide ce pot interveni in conditiile productiei sau ale cererii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital de risc? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital de risc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital de risc. Definitiile termenilor despre Capital de risc cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital de risc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital de risc.