carpool    

Comunicate de presa si evenimente pe tema carpool

 • carpool

  Timisoara, Timis - 21 martie 2011

  Comunicat de AMVTek

  Studii recente arată că, în urma scumpirii prețului carbutanților, din ce în ce mai mulți români apelează la a-și împărți costurile de călătorie cu alte persoane prin folosirea în comun a aceluiași automobil în cazul deplasărilor p ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: carpool , car sharing , ride sharing , auto-stop , economie carburant , pret carburant

  Vezi toate comunicatele de presa despre carpool

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul carpool.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la carpool. Informatiile despre carpool cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul carpool, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la carpool, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.