Certificat de origine

Definitie Certificat de origine

Document utilizat mai ales in creditul documentar, care atesta provenienta (loc de fabricare si de expediere) ca si valoarea marfurilor.De regula, aceasta atestare este facuta de camerele de comert.Poate fi substituit cu factura consulara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de origine? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de origine.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de origine. Definitiile termenilor despre Certificat de origine cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de origine, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de origine.