CFR - Cost and freight - cost si navlu

Definitie CFR - Cost and freight - cost si navlu

Traducere in romaneste: cost si navlu (...port de destinatie convenit). Traducere in franceza: cout et fret. Abreviere: CFR. Termen INCOTERMS pentru conditii de livrare INCOTERMS. In cadrul contractelor incheiate cu aceasta clauza, partile trebuie sa cada de acord asupra unor probleme legate de transportul maritim: cine va suporta costul diverselor cheltuieli, stabilirea cantitatilor ce vor fi incarcate in fiecare nava, acordul asupra cheltuielilor ce se vor face cu diferite taxe, plata navlului etc. Este o abreviere utilizata in comertul exterior si care indica faptul ca unele cheltuieli de transport (fara asigurare) sunt cuprinse in pretul marfii livrate in portul de destinatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CFR - Cost and freight - cost si navlu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CFR - Cost and freight - cost si navlu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CFR - Cost and freight - cost si navlu. Definitiile termenilor despre CFR - Cost and freight - cost si navlu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CFR - Cost and freight - cost si navlu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CFR - Cost and freight - cost si navlu.