Clauza penala

Definitie Clauza penala

Acea conventie prin care partile evalueaza anticipat daunele-interese contractuale. Despagubirile se stabilesc de regula intr-o suma forfetara. Clauza penala poate fi stipulata intr-o clauza expresa cuprinsa in contractul din care se naste raportul de obligatii sau intr-o conventie ulterioara, incheiata inainte de neexecutarea obligatiilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza penala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza penala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza penala. Definitiile termenilor despre Clauza penala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza penala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza penala.