CREATIVE BUSINESS PARTNERS lanseaza o campanie promotionala speciala pentru Oracle DBAs

BUCURESTI - 9 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Dupa ce saptama trecuta CREATIVE BUSINESS PARTNERS a semnat parteneriatul cu ActiveBase Ltd. pentru distributia in Romania a ActiveKnowledgeTM, solutie de management al performantei aplicatiilor ce ruleaza pe bazele de date Oracle, saptamana aceasta CREATIVE BUSINESS PARTNERS va lansa o campanie special directionata catre administratorii bazelor de date Oracle – Oracle DBA.

CREATIVE BUSINESS PARTNERS lanseaza o campanie promotionala speciala pentru Oracle DBAs

Incepand cu saptamana aceasta CREATIVE BUSINESS PARTNERS va initia o campanie de popularizare a ActiveKnowledgeTM in randul administratorilor bazelor de date Oracle, cei mai interesati in functionalitatile oferite de acest produs.

ActiveKnowledgeTM are la baza tehnologia inovativa Datacenter Network RouterTM – patentata de ActiveBase Ltd. – tehnologie ce permite canalizarea tuturor fluxurilor generate de aplicatii catre baza de date, identificarea operativa a problemelor si remedierea acestora in timp real, fara a interveni efectiv la nivelul bazelor de date sau aplicatiilor.

ActiveKnowledgeTM vine sa usureze si sa eficientizeze munca Oracle DBA-ului ajutandu-l pe acesta sa maximizeze impactul efortului sau asupra performantei de sistem oferite utilizatorilor, contribuind direct la diminuarea costurilor operationale, a capabilitatilor profesionale necesare organizatiei si a costurilor aferente suplimentarii puterii de calcul.

“Administratorii bazelor de date Oracle sunt cei care, din umbra, poarta o mare responsabilitate in bunul mers al operatiunilor unei organizatii si poate cei carora nu li se recunoaste intotdeauna acest lucru. De aceea am decis ca prin campania ActiveKnowledgeTM sa le acordam cea mai mare atentie. ActiveKnowledgeTM este un produs care li se adreseaza direct si din acest motiv am tinut ca si campania noastra sa fie cat mai atractiva pentru ei.” a subliniat Paul Costea, director general al CREATIVE BUSINESS PARTNERS.

Sub sloganul "Administratori Oracle... odihniti-va!!!", CREATIVE BUSINESS PARTNERS invita administratorii Oracle sa descarce ActiveKnowledgeTM online si sa-i testeze gratuit timp de o luna intreaga gama de functionalitati.

Daca ActiveKnowledgeTM se va dovedi folositor iar organizatia decide sa achizitioneze licentele de utilizare, CREATIVE BUSINESS PARTNERS va recompensa efortul administratorilor de a testa si recomanda produsul cu premii substantiale constand in echipamente de ultima ora precum telefoane mobile, aparate foto digitale si calculatoare portabile, in functie de numarul licentelor achizitionate*.
Toate echipamentele vor fi varfuri de gama ale unor marci de prestigiu precum Nokia, Sony sau Dell.

Special pentru promovarea acestei oferte CREATIVE BUSINESS PARTNERS a lansat site-ul activeknowledge.cbp.ro, unde administratorii bazelor de date Oracle pot gasi mai multe informatii despre ActiveKnowledgeTM precum si detalii despre oferta.
De asemenea, orice informatii suplimentare despre ActiveKnowledgeTM sau oferta CREATIVE BUSINESS PARTNERS pot fi solicitate pe e-mail la ak_info@cbp.ro sau pe mobil la 0722 301496.

Despre ActiveBase Ltd.
ActiveBase, Ltd., este o companie ce activeaza in domeniul managementului aplicatiilor furnizand o solutie software inovativa ce mareste dramatic performanta si imbunatateste semnificativ administrarea aplicatiilor de business.
Produsul ActiveBase este simplu si usor de implementat, accelereaza timpii de raspuns, rezolva blocajele si contribuie la cresterea scalabilitatii aplicatiilor.
ActiveBase a fost fondata in 2001 de catre o echipa de „veterani” Oracle cu o indelungata experienta in domeniul bazelor de date si a aplicatiilor.
Printre clientii ActiveBase se numara CocaCola, Teva pharmaceuticals, Phoenix Insurance company, Pelephone Communications, Partner Communications (Orange IL).
__________________________________________
*(oferta ia in calcul un minim de 4 licente achizitionate)

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca eficienta operationala, sa-si maximizeze veniturile si profitul prin implementarea de solutii software performante si specializate ce adreseaza cu preponderenta cerintele acestora in domeniul accesului la informatie.
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/creative-business-partners-lanseaza-o-campanie-promotionala-speciala-pentru-oracle-dbas