Poze Elisabeta Lipa

 • Ovidiu Lipan Țăndărică la JYSK Pallady

  Poza: Record de autografe marca Ovidiu Lipan Țăndărică

 • Baniciu, Kappl & Lipan prezintă Pasărea Rock

  Poza: Baniciu, Kappl & Lipan prezintă Pasărea Rock

 • JYSK România deschide al 19-lea magazin din țară  la Sibiu, alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică

  Poza: JYSK România deschide al 19-lea magazin din țară la Sibiu, alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică

 • JYSK România lanseaza noul concept danez de magazin la Timisoara, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică

  Poza: JYSK România lanseaza noul concept danez de magazin la Timisoara, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică

 • INTERCONT MUSIC ARE ONOAREA SA VA PREZINTE NOUA CREATIE MUZICALA SUB SEMNATURA MARELUI ARTIST OVIDIU LIPAN TANDARICA “VISUL TOBOSARULUI”

  Poza: INTERCONT MUSIC ARE ONOAREA SA VA PREZINTE NOUA CREATIE MUZICALA SUB SEMNATURA MARELUI ARTIST OVIDIU LIPAN TANDARICA “VISUL TOBOSARULUI”

 • Seventa din comedia TOC TOC

  Poza: Ziua Internaţională a Cafelei la Teatrul Elisabeta - comedia TOC TOC şi cafea cadou

 • Cristian Pomohaci, 16 decembrie

  Poza: Teatrul Elisabeta se impodobeste cu ritmurile colindelor stravechi, in interpretare exceptionala a artistului CRISTIAN POMOHACI

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul elisabeta lipa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la elisabeta lipa. Pozele pe tema elisabeta lipa cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul elisabeta lipa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la elisabeta lipa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la elisabeta lipa.