Concurs admitere la magistratura si INM, 2014 - Simulare

BUCURESTI - 17 aprilie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Juridic, Cursuri

Live site

Euro Best Team lanseaza o sesiune extraordinara de evaluare pentru candidatii care se pregatesc pentru concursul de Admitere in Magistratura si INM, august 2014.

Admitere la Magistratura

Admitere la Magistratura

 Concursurile sunt castigate de cei antrenati. Indrazneste si urca pe podium! 

anonim castigator

Evaluarea se desfasoara pe parcursul a  trei zile in perioada 7- 9 mai 2014 si are loc la sediul Euro Best Team din Bucuresti si este sustinuta de formatori in domeniul dreptului si psihologiei, specializati in pregatirea si evaluarea candidatilor la magistratura.

Aceasta sesiune de evaluare este o simulare si are ca scop oferirea unui cadru profesionist de evaluare si autoevaluare a candidatilor care se pregatesc pentru admitere la magistratura. Sesiunea a fost conceputa pe baza structurii concursului de admitere si are acelasi format ca durata, numar de grile, complexitate.

Sesiunea de evaluare permite candidatului sa-si identifice nivelul de cunostinte, astfel incat sa-si poata defini o strategie de pregatire cat mai realista, in timpul care i-a mai ramas pana la concurs.

Simularea de concurs se va desfasura dupa urmatoarea structura:

Proba juridica - Ziua 17 mai

Proba Rationament Logic - Ziua 28 mai

Proba Interviu - Ziua 39 mai

Grilele folosite pentru evaluarea cunostintelor juridice au fost elaborate pe baza noilor Coduri, special pentru aceasta sesiune.

La proba de Rationament Logic , evaluarea se va face pe baza rezolvarii numarului de grile puse la dispozitie in concurs. De asemenea, profesorii psihologi antrenati in redactarea si solutionarea exercitiilor de rationament logic vor oferi cursantilor cheile de rezolvare si metoda de gandire pe care trebuie s-o aplice in solutionarea grilelor de rationament logic.

Proba de interviu va avea o comisie compusa din specialisti in psihologie, recrutare, evaluare si stiinte juridice si va permite candidatului sa-si evalueze abilitatile de comunicare si prezentare.

Euro Test Team va pastra confidentialitatea rezultatelor ce vor fi comunicate individual, de asemenea locul intr-un clasament al punctajelor.


Persoana contact:

Camelia Ene -0744.328.326

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.