Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene - acreditat ANC

BUCURESTI - 28 mai 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Cursuri

Live site

Oferta: inscrie-te la cursul de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune pana la data de 30.05.2014 si primesti GRATUIT un curs la alegere! Lector experimentat, aplicatii practice, certificat de absolvire ANC.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene - acreditat ANC

Euro Best Team pregateste echipa de experti pentru noile Programe Operationale ce vor fi lansate in perioada 2014 – 2020 si noile strategii sectoriale.

In acest moment, peste 2500 de specialisti instruiti in cadrul Cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene organizat in ultimii ani de Euro Best Team, lucreaza in structuri de elaborare, implementare si evaluare a proiectelor finantate din fonduri structurale. Compania Euro Best Team este, de altfel, si partener al Ministerului Fondurilor Europene privind evaluarea proiectelor finantate din fonduri structurale.

 

Perioada: 04 – 18 iunie 2014

Durata: 4 zile de curs si o zi examen

Locatie: sediul Euro Best Team (Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, sector 1, Bucuresti).

Pret: 750 lei


Tematica abordata este urmatoarea:

1.Cadrul programatic si institutional de accesare al fondurilor europene in Romania;

2.Norme legislative nationale si europene in domeniul accesarii fondurilor europene;

3.Evaluarea Ghidului Solicitantului si a criteriilor de eligibilitate;

4.Scrierea cererii de finantare;

5.Etapele realizarii unui proiect;

6.Reguli de monitorizare si control;

7.Analiza Cost-Beneficiu conform cerintelor europene;

8.Incheierea contractului de finantare.

 

Lectorul cursului este Liliana Glejaru. Liliana este trainer autorizat ANC in Management de Proiect, avand o experienta in formare de peste 11 ani. In paralel, desfasoara activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune, in activitati de scriere a proiectelor, precum si in implementarea lor. In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 60 sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale.


IMPORTANT: Incepand cu luna iulie 2013, Euro Best Team este partener al Ministerului Fondurilor Europene in Acordul Cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale. Expertii propusi de Euro Best Team in cadrul acordului cu MFE sunt: experti management proiect, experti evaluatori, experti achizitii publice, experti solutionare contestatii etc.

 

Pentru detalii si inscriere va asteptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-expert-accesare-fonduri-structurale-si-de-coeziune-europene-acreditat-anc1