CURS ACREDITAT CNFPA - EXPERT ACHIZITII PUBLICE - BUCURESTI

BUCURESTI - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA de EXPERT ACHIZITII PUBLICE, in perioada 29-30 octombrie, 5 - 6 noiembrie 2010, la Bucuresti. Cursul are un pronuntat caracter practic si trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica. Taxa de participare la acest curs este de 800 RON şi include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA.

Unde este recunoscut programul?

Programul este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor este recunoscut atât la nivel naţional cât şi în statele membre ale Uniunii Europene. .

Cine se poate inscrie?

Programul se adresează atat persoanelor fizice cat si juridice, funcţionarilor publici din administraţia publică centrală şi locală, specialiştilor din sectorul privat încadraţi în compartimente cu atribuţii aferente procesului de planificare şi asigurare a resurselor, persoanelor numite în cadrul comisiilor de întocmire a dosarelor şi de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentând entitatea publică în procesul de achiziţii, dar si alte persoane interesate de domeniu.

Metoda de instruire

Programul utilizează tehnici europene de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, exerciţii şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Trainerul cursului - Matei Romulus Eugen


Matei Romulus Eugen este consilier juridic – expert achizitii publice, are o experienta de cinci ani in domeniul juridic si al managementului de proiect. Absolvent al Facultatii de drept, Eugen a lucrat timp de doi ani in cadrul Ministerului Mediului, unde a facut parte din departamentul juridic, fiind responsabil cu corecta transpunere si implementare la nivel national a actelor comunitare in domeniu protectiei mediului. Incepand cu anul 2008, Eugen face parte din numeroase echipe de management responsabile de implementarea proiectelor finantate din fonduri europene in domeniul Resurselor Umane si a Competitivitatii economice si asigura suportul tehnic si legislativ pentru intocmirea dosarelor de achizitii publice, derularea procedurilor de achizitie publica de evaluarea ofertelor depuse si semnarea contractelor cu ofertantii castigatorii contractelor. Eugen este expert in domeniul achizitilor publice certificat CNFPA precum si trainer autorizat CNFPA iar in cadrul Euro Best Team este lector in cadrul cursului Expert Achizitii Publice.Structura cursului:Sesiunea teoretică se desfăşoară pe parcursul a 4 zile, respectiv 29 - 30 octombrie 5 - 6 noiembrie, intre orele 9:00 si 16:30

Modulul I - Modul teoretic şi practic (în sală): 29 - 30 octombrie (9:00 - 16:30)
Modulul II - Modul teoretic şi practic (în sală): 5- 6 noiembrie(9:00 - 16:30)
Modulul III - Modul de lucru şi studiu individual: - 1- 4, 7 -11 noiembrie
Modulul IV - Examen: 12 noiembrie

Sectiuni importante ale tematici cursului ce vor fi abordate cu participanti

1. Principiile în achiziţiile publice.


2. Planificarea achiziţiilor publice.


3. Procedurile de atribuire a contractelor de achiziţie publică.


4. Elaborarea documentaţiei de atribuire a contractelor de achiziţie publică. Criterii de calificare şi selecţie; Criterii de evaluare. Evaluarea ofertelor;5. Iniţierea şi lansarea procedurii. Anunţuri şi termene; Înscrierea şi gestionarea contului din SEAP;


6. Derularea procedurii de atribuire a contractelor de achiziţie publică.

7. Atribuirea contractului de achiziţie publică.


8. Soluţionarea contestaţiilor in fata CNSC si a instatelor(cu instantelor) de civil/contencios adminstrativ.

9. Derularea şi finalizarea contractului.

Aplicaţii practice:

Aplicaţiile practice vor constitui baza realizării unui proiect individual pe care participanţii îl vor susţine în cadrul examenului final de certificare, în prezenţa reprezentanţilor CNFPA.

Condiţii de înscriere

Taxa de participare la acest curs este de 800 RON şi include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi formularul de înscriere la office@eurobestteam.ro si veti primi o confirmare de participare de la organizatori precum si alte detalii privind organizarea cursului.

Daniela Radu,
0726 615 538

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Daniela Radu
0726615538
office@eurobestteam.ro