Curs Evaluator Proiecte – acreditat ANC

BUCURESTI - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Social

Live site

Inscrie-te la cursul Evaluator Proiecte, acreditat ANC, din data 23 ianuarie 2014 si beneficiezi GRATUIT! de cursul Manager Proiect Fonduri Structurale din data 13 februarie 2014.

Curs Evaluator Proiecte – acreditat ANC
 Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă. 

John Ruskin

Euro Best Team va invita sa participati la cursul acreditat Evaluator Proiecte care va avea loc la Bucuresti in perioada 23 ianuarie - 3 februarie 2014. Cursul Evaluator Proiecte este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si se adreseaza persoanelor care doresc sa dobandeasca competente de evaluator in proiecte finantate din fonduri structurale.

La cursul Evaluator de Proiecte participa consultanti din domeniul managementului de proiect, experti din domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene, specialisti in elaborarea si scrierea de proiecte, functionari publici din administratia publica centrala si locala, specialisti din sectorul privat incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de evaluare a proiectelor.

Cursul Evaluator Proiecte se desfasoara pe parcursul a 4 zile, 6 ore pe zi, iar pregatirea practica reprezinta studiu individual, exercitii practice pe marginea proiectului ales de participant, in coordonarea lectorului.

Aplicatiile practice au o pondere de 85% din curs si permit o intelegere eficienta a intregului proces de evaluare: planul de evaluare, verificare conditii de eligibilitate, indicatorii de performanta,  analiza tehnica, economica si financiara a proiectelor, grila de evaluare, raportul de evaluare.

IMPORTANT: Incepand cu luna iulie 2013, Euro Best Team este partener al Ministerului Fondurilor Europene in Acordul Cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale.

In cadrul acestui acord, Euro Best Team furnizeaza ministerului experti evaluatori proprii precum si experti inscrisi in baza de date a companiei.

In acest moment, peste 200 de persoane care au finalizat cursul de Evaluator Proiecte la Euro Best Team se regasesc in pozitii de experti evaluatori in cadrul acordurilor si contractelor de evaluare ale Ministerului Fondurilor Europene precum si ale Autoritatilor Contractante precum: AMPOSDRU, AMPOSMEDIU, AMPOAT, AMTransport, AMPOR.

Inscrie-te la cursul Evaluator din data 23 ianuarie 2014 si beneficiezi GRATUIT! de cursul Manager Proiect Fonduri Structurale din data 13 februarie 2014.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere Evaluator Proiecte si apoi completati formularul curs Manager Proiect Fonduri Structurale. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Evaluator Proiecte din data 23 ianuarie 2014 si aveti gratuit cursul Manager Proiect din data 13 februarie 2014.

Competente dobandite in urma cursului

    Analiza domeniului vizat de proiect si a strategiilor de dezvoltare existente;Identificarea nevoilor specifice si a obiectivelor;Analiza obiectivelor  finantatorului si a regulilor de acordare a finantarii;Analiza relevantei respectivului proiect pentru finantator;Identificarea obiectivelor si prioritatilor finantatorului, vizate de proiect;Elaborarea metodologiei de evaluare, in functie de domeniul vizat;Elaborarea si analizarea manualului de evaluare;Identificarea instrumentelor necesare legate de managementul de proiect;

Lectorul cursului este Gabriel Zaharia, evaluator de proiecte cu finantare europeana de 10 ani, perioada in care a evaluat peste 500 de cereri de finantare in cadrul programelor PHARE (Asistenta Sociala si Resurse Umane), POSCCE (Energie Regenerabila), POR, POSDRU, PODCA, CBC Romania – Ucraina - Moldova, CBC Romania – Bulgaria, Bazinul Marii Negre 2007-2013 atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.  Gabriel Zaharia este un consultant cunoscut in proiectele internationale avand o experienta de 12 ani in management de proiect, achizitii publice, monitorizare si evaluare in domeniile: administratiei publice locale, asistentei sociale, dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii regionale si cooperarii transfrontaliere.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

 Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-evaluator-proiecte-acreditat-anc