Curs Expert PPP – acreditat ANC

BUCURESTI - 25 septembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Educatie / Cultura

Live site


Euro Best Team va invita sa participati la cursul Expert/Specialist in Parteneriat Public Privat care va avea loc in Bucuresti, in perioada 0.1- 0.8 octombrie 2013. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa faca parte din echipe de implementare a parteneriatelor public-private.

semnare contract

semnare contract

 Pentru a avea succes, trebuie sa ai inima in afacere si afacerea in inima 

Thomas Watson Sr.

Cursul Expert PPP are caracter intensiv si foloseste metode si aplicatii utilizate in structurile cu traditie in implementarea proiectelor PPP, la nivel european.  Printre participantii la acest curs se regasesc specialisti din administratia publica locala care doresc sa faca parte din echipe ale companiei de proiect, specialisti si reprezentanti ai investitorilor in PPP, reprezentanti ai societatii civile, institutiilor de invatamant, culturale, medicale, precum si consultanti care doresc sa-si dezvolte o cariera intr-un domeniu.

Cursul Expert PPP se desfasoara pe parcursul a trei zile, 6 ore pe zi, in intervalul 9.00-16.00, iar locatia este sediul Euro Best Team, str Lt. Stefan Marinescu nr 9, sector 6, Bucuresti.

Pentru inscriere puteti va asteptam sa completati formularul online aflat pe pagina noastra www.eurobestteam.ro

In cadrul Cursului Expert PPP, participantii vor invata cum sa initieze un proiect PPP, cum sa identifice partenerii/investitorii potriviti, cum sa elaboreze planul de investitie, sa stabileasca echipa si activitatile unui proiect de succes, sa elaboreze bugetul, indicatorii de monitorizare, evaluare si raportare. Astfel, pe parcursul cursului, fiecare participant va elabora propriul contract PPP pe care il va sustine la proba practica a sesiunii finale de evaluare.  

Cursul are o sesiune speciala privind contextul in care sunt incheiate contractele PPP in Romania, beneficiile parteneriatului public privat, implicatiile juridice si financiare, impactul economic si financiar pe care PPP il are in realizarea unor proiecte de investitii sau de dezvoltare a serviciilor publice.

Cursul este livrat de Ruxandra Enache, trainer si consultant in domeniul PPP cu o experienta de peste 10 ani in derularea de programe de management, dezvoltare organizationala in domeniul business management, management de proiect, dezvoltare de echipe, iar in ultimii ani a predat cursul de Manager de proiect PPP mai multor organizatii interesate in derularea acestui tip de contracte.

Informatii utile:

Expertul in Parteneriat Public Privat este un instrument si un mecanism pe care autoritatile de stat il folosesc pentru a incheia contracte cu sectorul privat, pentru furnizarea de servicii. El este specialistul din cadrul unei structuri administrative care monitorizeaza si inlocuieste managementul direct si ierarhic cu relatii contractuale dintre furnizori si consumatori, ajutand la cresterea transparentei preturilor, cantitatii si calitatii serviciilor si poate determina o crestere a eficientei.

 

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre cursurile organizate de Euro Best Team se regasesc: Manager de proiect, Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, Formator, Expert Achizitii Publice, Inspector de resurse umane, Manager de resurse umane, Inspector SSM. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.