Curs Magistratura de o zi, gratuit!

BUCURESTI - 22 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Juridic

Live site

Daca doresti sa stii cum este organizat cursul de pregatire pentru admitere la magistratura organizat, cine sunt lectorii si care sunt metodele de lucru, te asteptam la Curs Magistratura de o zi, gratuit!

magistratura

magistratura

 Virtutea justitiei consta in moderatie, atunci cand e reglementata cu intelepciune. 

Aristotel

Euro Best Team organizeaza Curs de o zi pentru Admitere la Magistratura. Cursul va avea loc in data 28 februarie 2014, incepand cu ora 9.00, la sediul EBT din str. Lt. Stefan Marinescu, nr.9, sect.6, Bucuresti.

Grabeste-te sa prinzi un loc gratuit! Accesul se face pe baza formularului de inscriere, in limita locurilor disponibile in sala.

Cursul isi propune sa ofere un cadru de prezentare a celor mai eficiente metode de pregatire si organizare a candidatilor, pe baza programei aprobate de Consiliul National al Magistraturii.

Cursul va fi sustinut de lectorii: Emilian Stanisor, Mircea Dobre, Nicoleta Irimiea, Ionel Moharta si Livia Moharta.

Cursul Magistratura are o durata de cinci ore, astfel incat, fiecare dintre lectori va avea o sesiune de lucru cu cursantii  si va raspunde tuturor intrebarilor legate de pregatirea eficienta pentru concurs.

Cursul va avea caracter practic, iar cursantii vor rezolva pe rand, spetele si grilele propuse de lectori.

Beneficii pentru participanti:

 

    Obtinerea de informatii valoroase privind o pregatire eficienta in conditii de concurenta maximaDeprinderea abilitatilor de organizare personala astfel incat candidatul sa poata sa acopere intreaga materie ceruta la concurs;Deprinderea abilitatilor de citire, interpretare si solutionare a grilelor;Deprinderea abilitatilor de sustinere a unui interviu in fata comisiei de concurs;Deprinderea abilitatilor de rezolvarea a exercitiilor sigrilelor de la proba de rationament logic.

De asemenea, in cadrul cursului vor fi discutate aspecte referitoare la modul de organizare a concursului, tematica de concurs, bibliografie si alte aspect relevante.

Sunt invitati sa participe absolventi sau studenti ai facultatilor de drept, juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii - fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Pentru participarea la cursul gratuit de o zi, va rugam sa va inregistrati prin completarea formularului de inscriere online.

 Va asteptam la curs!

 

Madalina Nedelcu - 0726.615.538

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro  

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-magistratura-de-o-zi-gratuit