Curs Manager Sistem de Mediu

BUCURESTI - 14 august 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

Euro Best Team organizeaza, in luna septembrie in Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul cursantilor), un curs de Manager Sistem de Mediu. Cursul ofera participantilor cunostintele teoretice si practice necesare construirii, exploatarii si optimizarii sistemului de management de mediu la nivelul organizatiei. Cursantilor li se vor pune la dispozitie instrumente si tehnici specifice de implementare cu care se vor familiariza pe parcursul unor studii de caz.

Manager Sistem de Mediu

Manager Sistem de Mediu

Pentru ce te pregateste?

    Proiectarea sistemului de management de mediu;
    Organizarea si supravegherea auditului de mediu;
    Monitorizarea si corectarea periodica a managementului de mediu;
    Proiectarea si gestionarea sistemului informational al managementului de mediu;
    Oganizarea departamentului de protectie a mediului;Planificarea activitatilor de protectie a mediului.

Cine se poate înscrie?

Programul se adreseaza responsabililor de mediu, salariatilor cu atributii in domeniul protectiei mediului care doresc o calificare profesionala atestata printr-o diploma recunoscuta oficial, personalului cu atributii de control si verificare in domeniul protectiei mediului din cadrul administratiei centrale sau locale, altor persoane interesate.

Formularul de inscriere precum si alte informatii, le gasiti pe siteul www. eurobestteam.ro

Structura cursului:

Cursul este structurat in doua sesiuni: teoretica si practica

Sesiunea teoretica se desfasoara pe parcursul a 4 zile, iar cea practica pe parcursul a 4 zile.

Perioda de desfasurare:

Curs de saptamana: 5-6 septembrie, 12-13 septembrie si examen pe 19 septembrie 2012

Lectorul cursului este Raluca Lazea

Raluca este consultant si trainer in domeniul mediului de 10 ani si este specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management al mediului. Este absolventa a Facultatii de Matematica – Tehnologie Informatica si  a Facultatii de Management , Marketing in Afaceri Economice- Management.  A urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul mediului, in tara si in strainatate. In 2006 a urmat cursulul GREEN GLOBE(standard specific in turism care vizeaza respecatrea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si la cursul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), cursuri sustinute de lectori din Marea Britanie. A organizat numeroase cursuri de auditori de mediu si management de mediu si a realizat in cadrul organizatiilor instruiri interne (inchise) in domeniul mediului si al calitatii. In ultimii ani a colaborat la numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro ce are ca  scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POS CC E, Raluca a elaborat proiecte de finantare privind implementarea standardului de mediu si calitate in cadrul organizatiilor. In cadrul Euro Best Team, Raluca Lazea este lector al pentru cursurile Auditor de Mediu si Manager Sistem de Mediu.

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro