Curs pentru admitere in avocatura

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Juridic

Sambata, 27 iulie 2013, la Bucuresti, incepe cursul de pregatire pentru admitere in avocatura. Cursul se desfasoara in perioada 27 iulie-8 august, la Bucuresti, si se adreseaza atat candidatilor care se pregatesc pentru examenul de primire in profesia de avocat, cat si avocatilor stagiari care urmeaza sa sustina examenul de definitivare in profesie. Cursul de pregatire pentru Barou ofera in premiera si pregatire pentru disciplina "Organizarea si exercitarea profesiei de avocat".La curs predau lectori ai Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si cadre universitare cu experienta in formarea generatiilor de juristi, in practica judiciara si cu contributii deosebite in elaborarea noii legislatii romanesti, inclusiv a noului cod penal si de procedura penala.

Sambata, 27 iulie 2013 va fi prima zi a cursului de pregatire pentru admitere in Avocatura.

Cursul intensiv pentru admitere in avocatura este organizat in perioada 27 iulie-8 august 2013, in zilele de sambata si duminica, 6 ore pe zi, incepand cu ora 9.00.

Pregatirea cursantilor are la baza Planul de invatamant al Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor aprobat prin Hotararea nr. 712/28.03.2013 a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Cursul acopera TOATE disciplinele de examen: Organizarea si exercitarea profesiei de avocat; Drept Penal si Procesual Penal; Drept Civil si Procesual Civil.

Lectorii cursului:


Prof. Univ. Dr. Ioan Griga este unul din principalii autori ai noului Cod de Procedura Penala, reputat profesor universitar cu o bogata activitate didactica, publicistica si de cercetare stiintifica. Profesorul Ioan Griga a fost judecător în cadrul Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție si procuror-șef în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Domnul Ioan Griga a detinut, de asemenea, și funcția de procuror la Curtea Constituțională. 


Lect. Univ. Dr. Stefan Naubauer este cadru didactic în învățământul juridic superior din anul 2003, detine titlul de doctor în drept și este avocat în Baroul București. Domnul Stefan Naubauer este formator la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) și la Institutul Notarial Român. Domnul Naubauer a deținut funcția de director executiv adjunct al INPPA pentru un mandat unic de 4 ani (2008-2012), fiind în prezent șeful Departamentului de Studii, Cercetări Juridice și Cooperare Internațională al acestui Institut. Disciplinele care il reprezinta în cariera didactică și în activitatea de pregătire profesională a avocaților sunt: Drept civil, Drept procesual civil, Dreptul muncii, Organizarea și exercitarea profesiei de avocat.Domnul Naubauer a  publicat pana acum peste 50 de lucrări științifice în domeniul dreptului.Stefan Naubauer are o bogata experienta in pregatirea candidatilor pentru admiterea in avocatura.

Pretul cursului: 4900 lei +TVA

Oferta promotionala

Inscrie-te pana joi, 25 iulie 2013 si vei beneficia de oferta de 3950 lei in loc de 4900 lei.
Pentru a beneficia de oferta speciala de pret, va rugam sa completati formularul de inscriere disponibil la adresa: www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este companie de consultanta si training si ofera programe specializate de instruire din domenii diverse de activitate precum: management, achizitii publice, resurse umane, vanzari, comunicare, sanatate si securitate in munca, precum si alte cursuri personalizate.

Taguri: euro best team
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-pentru-admitere-in-avocatura