Cursuri pentru ADMINISTRATIA PUBLICA- acreditate ANC

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Finante / Contabilitate, Politic

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la programele de perfectionare profesionala si dezvoltare personala, dedicate functionarilor publici. Programa de formare este organizata in parteneriat Agentia Nationala a Functionarilor Publici si este valabila pentru perioada 14 noiembrie - 31 decembrie 2013.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
formare profesionala

Multi au avut aptitudini extraordinare; insa fiindca n-au avut curaj, ei au trait ca niste morti si au sfarsit prin a fi ingropati in inactivitatea lor

Baltasar Gracian

Cursurile pentru Administratia Publica sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza atat functionarilor publici si autoritatilor publice cat si persoanelor interesate de domeniile tematice ce acopera o gama de 22 specializari din care mentionam: Procesul de Regionalizare si Descentralizare in Romania, Strategii de Dezvoltare Locala, Management Financiar, Analiza Cost Beneficiu, Evaluator Proiecte Europene, Manager de Proiect - Fonduri Structurale, Tehnica Legislativa, Expert Parteneriat Public Privat, Manager Resurse Umane, Audit Public Intern, Coaching in Administratia Publica, Public Speaking, etc.

Activitatile de formare se desfasoara intr-un cadru relaxant si revigorant, in locatii turistice din tara, precum: Sighisoara, Sibiu, Sucevita, Ranca, Geoagiu Bai, Paltinis, Vatra Dornei, Sarmisegetuza, Izvorul Muresului, Maramures, Busteni, Caciulata, Sambata de Sus, Baile Felix, Paraul Rece, Sovata, Targu Neamt, Brasov, Baile Herculane, Durau, Borsa, Moeciu.

Inscrierea participantilor se face in ordinea primirii fiselor de inscriere, la numerele de fax 0374.112.766 (ANFP) si 0311.021.931 ( S.C. Euro Best Team srl). Data limita de inscriere este cu cel putin 5 (cinci) zile inainte de inceperea programului, iar cazarea se va face cu o zi inainte de data inceperii programelor.

La cerere, cursurile pot fi organizate si in alte locatii din tara dar si la sediul institutiei dumneavoastra. Euro Best Team negociaza si propune tarife speciale pentru insotitorii participantilor.

Atestarea finalizarii programelor de perfectionare de catre participant va fi concretizata prin obtinerea unui certificat cu acreditare ANC, avand conditie obligatorie prezenta activa la program.

Euro Best Team este o companie de consultanţi si experti în management şi comunicare în afaceri, recunoscuţi pentru derularea a numeroase proiecte nationale si internaţionale cu o bogata experienta de formare atat pentru mediul privat de business cat si pentru autoritatile publice centrale si locale. In ultimii 7 ani in cadrul companiei EBT s-au format si perfectionat  peste 10 000 de persoane. Euro Best Team este pregatita sa fie prima alegere a institutiilor publice in domeniul perfectionarii si formarii continue a personalului administrativ, sa castige increderea si recunoasterea acestora prin calitatea serviciilor pe care le ofera.

Va invitam asadar, sa profitati de oferta noastra de cursuri si sa dezvoltati noi competente.

Pentru alte detalii privind inscrierea va ateptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

Persoana de contact:

Andreea Neagu - 0722.401.346 - Asistent Manager

andreea.neagu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/cursuri-pentru-administratia-publica-acreditate-anc