Pregateste-te sa devii avocat! Curs intensiv pentru admiterea in Barou

BUCURESTI - 16 iulie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, Cursuri

Live site

Euro Best Team organizeaza, in perioada 27 iulie - 8 septembrie 2013 la Bucuresti, cursul de pregatire pentru examenul de primire in profesia de avocat - pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar si pentru pregatirea examenului de definitivat in Avocatura. Inca mai puteti beneficia de reducerea de pret!

Euro Best Team organizeaza, in perioada 27 iulie - 8 septembrie 2013 la Bucuresti, cursul de pregatire pentru examenul de primire in profesia de avocat - pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar si pentru pregatirea examenului de definitivat in Avocatura. Inca mai puteti beneficia de reducerea de pret!
Cursul se adreseaza atat candidatilor care se pregatesc pentru examenul de primire in profesia de avocat, cat si avocatilor stagiari care urmeaza sa sustina examenul de definitivare in profesie

Cursul acopera TOATE disciplinele de examen: Organizarea si exercitarea profesiei de avocat; Drept Penal si Procesual Penal; Drept Civil si Procesual Civil
Pregatirea cursantilor are la baza Planul de invatamant al Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor aprobat prin Hotararea nr. 712/28.03.2013 a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.


IMPORTANT: Acesta este singurul curs de profil din Romania care include disciplina "Organizarea si exercitarea profesiei de avocat", domeniu ce are o pondere de 20% in cadrul grilelor de concurs. Totodata, disciplinele juridice sunt predate de reputate cadre universitare cu experienta in formarea generatiilor de juristi, in practica judiciara si cu contributii deosebite in elaborarea noii legislatii romanesti, inclusiv a noului cod penal si de procedura penala.

Lectorii cursului:


Prof. Univ. Dr. Ioan Griga. Este unul din principalii autori ai noului Cod de Procedura Penala, reputat profesor universitar cu o bogata activitate didactica, publicistica si de cercetare stiintifica. A activat ca judecător în cadrul Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Anterior a ocupat poziția de procuror-șef în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și funcția de procuror la Curtea Constituțională.

Lect. Univ. Dr. Stefan Naubauer. Este cadru didactic în învățământul juridic superior din anul 2003, doctor în drept și avocat în Baroul București. Este formator la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) și la Institutul Notarial Român. A deținut funcția de director executiv adjunct al INPPA pentru un mandat unic de 4 ani (2008-2012), fiind în prezent șeful Departamentului de Studii, Cercetări Juridice și Cooperare Internațională al acestui Institut. Disciplinele care il reprezinta în cariera didactică și în activitatea de pregătire profesională a avocaților sunt: Drept civil , Drept procesual civil, Dreptul muncii, Organizarea și exercitarea profesiei de avocat. Este autor și coautor a peste 50 de lucrări științifice în domeniul dreptului.

Pentru a beneficia de oferta speciala de pret, va rugam sa completati formularul de inscriere disponibil la adresa: www.eurobestteam.ro/pregatire-pentru-admitere-avocatura

Vreti sa fiti la curent cu toate ofertele noastre?

Abonati-va la newsletter-ul nostru sau fiti fanul nostru pe pagina de facebook: www.facebook.com/eurobestteam