Reducere 30%, Pachetul Special cu 3 cursuri acreditate ANC!

BUCURESTI - 11 decembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

Live site

Este anotimpul cadourilor. Ofera bucurie celor dragi dandu-le posibilitatea de a se perfectiona profesional. Orice competenta nou dobandida si orice abilitate nou dezvoltata influenteaza progresul in cariera si strategia pentru gasirea sau pastrarea unui loc de munca.

oferta sarbatori

oferta sarbatori

 Învatatura e o perla, o avere mare, pe care rudele n-o pot împarti între ele, nici hotii fura, si care nu se împutineaza prin daruire. 

(Bhavabhuti)

Oferta Speciala de cursuri la Euro Best Team!


Euro Best Team
va invita sa achizitionati un pachet de 3 cursuri din domeniul fondurilor structurale si de coeziune europene si sa beneficiati de o reducere de 30% fata de preturile afisate pe site.

Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2013!

Completati formularul de inscriere, trimiteti-ne un e-mail prin care va exprimati dorinta de a profita de reducerea de 30% si beneficiati de Pachetul Special de 3 cursuri: Expert Accesare Fonduri Structurale, Manager Proiect Fonduri Structurale si Evaluator Proiecte.

In acest moment, peste 2500 de specialisti instruiti in cadrul cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene organizat in ultimii ani de Euro Best Team, lucreaza in structuri de elaborare, implementare si evaluare a proiectelor finantate din fonduri structurale.

IMPORTANT: Incepand cu luna iulie 2013, Euro Best Team este partener al Ministerului Fondurilor Europene in Acordul Cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale.

Expertii propusi de Euro Best Team in cadrul acordului cu MFE sunt: experti management proiect, experti evaluatori, experti achizitii publice, experti solutionare contestatii, etc.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam sa accesati site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director de formare

e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.