inoveo

Comunicate de presa si evenimente pe tema inoveo

 • inoveo. Juergen Bamberg, Creative Lead INOVEO

  inoveo

  Bucuresti - 14 decembrie 2021

  Comunicat de INOVEO CONCEPT SRL

  ... inoveo Consultants semneaza un parteneriat cu Juergen Bamberg (bam! creatives) in calitate de Director de Creatie pentru a superviza proiectele cheie ale agentiei romanesti de branding. Juergen aduce cu sine o ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: branding , rebranding , dochita zenoveiov , inoveo

  Vezi toate comunicatele de presa despre inoveo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul inoveo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la inoveo. Informatiile despre inoveo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inoveo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la inoveo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.