Latura obiectiva

Definitie Latura obiectiva

In materie penala, una din cele doua laturi ale infractiunii constand din manifestarile exterioare prin care se realizeaza actiunea sau inactiunea si se produc urmarile socialmente periculoase. Ea face parte din continutul constitutiv al infractiunii. In structura laturii obiective intra: - elementul material (actiunea sau inactiunea), - urmarea imediata, si - legatura (raportul) de cauzalitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Latura obiectiva? Propune definitie

Poze Latura obiectiva

 • Aer conditionat

  Poza: Comparatie obiectiva intre aparatele de aer conditionat cu o singura unitate si cele cu mai multe unitati

 • corset pentru coloana

  Poza: Orteze Cervicale, Ortezele Lombare sau Corset pentru Coloana: Eficacitate obiectivată științific sau efect placebo? Raspunsul pe ArtroMedicale.Ro

 • Olympus PEN E-PL9

  Poza: Noul Olympus PEN E-PL9: Camera care va evidentiaza latura creativa

 • NICHI CRISTINA NICHITA Colectia Toamna Iarna

  Poza: NICHI CRISTINA NICHITA - Latura boema seventeen transpusa in linii si forme actuale

 • Vezi toate pozele despre Latura obiectiva

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Latura obiectiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Latura obiectiva. Definitiile termenilor despre Latura obiectiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Latura obiectiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Latura obiectiva.