Poze Milano

 • thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

  Poza: thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

 • Pantofii unisex, inspirați de tema “Generația mash-up” – piesele de rezistență ale expoziției SIMAC 2017, Milano

  Poza: Pantofii unisex, inspirați de tema “Generația mash-up” – piesele de rezistență ale expoziției SIMAC 2017, Milano

 • MAE

  Poza: Precizări de presă – accident tren Milano, Italia

 • Cluster Mobilier Transilvan

  Poza: Cluster Mobilier Transilvan a participat la Salonul de la Milano

 • Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

  Poza: Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

 • CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

  Poza: CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul milano.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la milano. Pozele pe tema milano cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul milano, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la milano, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la milano.