nijicon

Comunicate de presa si evenimente pe tema nijicon

 • nijicon. NIJIKON 2015!

  nijicon

  Targoviste, Dambovita - 19 noiembrie 2015

  Comunicat de Ralmida Com S.R.L.

  Pe langa faptul ca este o sarbatoare in sine, Nijikon este cea mai potrivita forma de popularizare a fenomenului manga /animes si de cunoastere – macar partial – a unei culturi si a unei civilzatii aflate la multe mii de kilometri departare. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jucarii , figurine , 101jucarii , comic con , anime , manga , 101figurine , nijicon

  Vezi toate comunicatele de presa despre nijicon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nijicon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nijicon. Informatiile despre nijicon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nijicon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nijicon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.