One-IT a introdus sistemul de plată în rate 100% online prin tbi bank

Baia Mare - 28 decembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

One-IT , furnizor de echipamente și soluții IT la nivel național, aduce noi oportunități pentru clienții din România: sistemul de plată în rate online prin tbi bank . Integrarea acestui sistem de plată, direct în shopul One-IT, oferă clienților o experiență simplificată și accesibilă pentru achiziționarea tehnologiilor IT dorite.

Plata în rate la One-IT prin tbi bank

Plata în rate la One-IT prin tbi bank

 Din dorința de a oferi o experiență de achiziție modernă și accesibilă, facem posibilă cumpărarea tehnologiilor IT printr-o modalitate simplificată, eliminând barierele financiare tradiționale. Astfel, aducem noi oportunități pentru clienții care vor să se bucure de echipamente și soluții IT prin noul sistem de plată în rate 100% online, integrat în shopul One-IT prin tbi bank. Spor la cumpărături! 

Nicolae Ontiu, CEO One-IT

Plata în rate online la One-IT – accesibil și simplu

One-IT, împreună cu tbi bank, o bancă challenger de top din Europa de Sud-Est, a introdus un sistem de plată în rate 100% online, ce utilizează instrumentele de finanțare BNPL (Buy Now, Pay Later). Această finanțare se poate obține în doar 5 minute, iar rambursarea completă poate fi realizată oricând, fără costuri suplimentare.

Noua modalitate de achiziționare a tehnologiilor IT este disponibilă în shop-ul One-IT, unde se regăsesc detalii și modalitatea de finanțare ce poate fi accesată de cumpărători. În topul celor mai populare produse IT din magazinul online se numără: notebook-urile business , laptopurile Apple și telefoanele iPhone 15.

Cu sistemul de plată în rate online prin tbi bank, procesul de achiziție este mai simplu și transparent. Iată pașii ce trebuie urmați:

1. Din shop-ul One-IT, se alege echipamentul sau soluția IT ce se dorește a fi achiziționată.

2. Se selectează Metoda de plată BNPL prin tbi bank („Cumpara acum, plateste mai tarziu”) și se finalizează comanda.

3. Urmează redirecționarea către pagina tbi bank pentru finalizarea procesului de plată.

4. Se alege numărul de rate și valoarea lunară preferată.

5. Are loc identificarea online prin cartea de identitate și semnarea electronică a documentelor cerute, folosind un cod primit prin SMS. Aici este necesară deținerea unei surse de venit înregistrată la ANAF de minimum 3 luni.

6. După aprobarea finanțării plății în rate online, comanda este livrată către beneficiar.

Aceasta reprezintă o nouă abordare simplă și modernă de achiziție pentru a obține produsele IT dorite.

Datorită parteneriatului dintre One-IT și tbi bank, clienții dispun de câteva avantaje importante:

 Flexibilitate financiară: Se permite plata în 4 rate fără dobândă pentru sume de până la 2.000 lei sau până la 60 de rate fixe cu dobânzi accesibile pentru sume de până la 50.000 lei.

 Acces rapid și simplu: Procesul de obținere a finanțării este complet online și durează doar 5 minute.

 Zero costuri pentru rambursare anticipată: Posibilitatea de a rambursa suma integrală în avans fără costuri suplimentare.

Oportunitatea de a adapta procesul de achiziție propriilor nevoi și preferințe, aduce o experiență de cumpărături mai personală și mai valoroasă. Alături de One-IT și tbi bank, clienții descoperă plăcerea unei achiziții IT fără griji și restricții, având posibilitatea de a alege ritmul și modul care li se potrivește.

Pentru detalii suplimentare despre noul sistem de plată în rate online, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail contact@one-it.ro sau pe formularul de contact: www.one-it.ro/contact.

Despre tbi bank

tbi bank este o bancă europeană cu sediul central în Bulgaria, reglementată de Banca Națională a Bulgariei și Banca Națională a României conform standardelor impuse de Banca Centrală Europeană. Este recunoscută pentru eficiența și stabilitatea sa, fiind printre cele mai importante bănci din Europa de Sud-Est.

În prezent, o preocupare majoră a tbi bank este aceea de a deveni o bancă digitală de ultimă generație care să ofere libertate financiară clienților.

Despre ONE-IT SRL

One-IT este furnizor de echipamente, soluții și servicii personalizate IT. De peste 20 de ani prezentă pe piață, One-IT s-a afirmat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. În timp, a devenit lider pe piața IT din nordul țării și continuă să ofere inovație tehnologică, pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business din regiune.

Compania și-a propus să ajute organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de analiză IT specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Synology, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri și domeniului public.

Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

One-IT: Mai mult decât un expert, un prieten!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/one-it-a-introdus-sistemul-de-plata-in-rate-100-online-prin-tbi-bank