One-IT devine partener autorizat Apcom, distribuitorul oficial Apple în România

Baia Mare - 1 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Începând din acest an, One-IT, furnizor de echipamente și soluții IT la nivel național, aduce mai aproape de clienți o gamă largă de produse Apple . Datorită începerii parteneriatului cu Apcom IT Distribution, unicul distribuitor autorizat al produselor Apple în România, One-IT este autorizat să comercializeze produse Apple apreciate la nivel mondial, cum ar fi: MacBook-uri, iPhone-uri, Apple Watch-uri și multe altele.

Apple pentru business - Romania

Apple pentru business - Romania

 Ne bucurăm să vedem un interes din ce în ce mai mare al firmelor și clienților din România pentru produsele Apple, produse recunoscute pentru calitatea și funcționalitățile de top oferite. Noul parteneriat al ONE-IT în relația cu Apcom, distribuitorul oficial Apple în România, aduce beneficii clienților noștri atât ca disponibilitate a produselor cât și în ceea ce privește termenele de livrare mai scăzute și garanția oficială disponibilă pe canal autorizat. 

Nicolae Ontiu, CEO One-IT

Acest parteneriat deschide noi oportunități pentru clienții din regiune care doresc să experimenteze inovațiile aduse de produsele Apple și să aibă acces la accesorii de ultimă generație.

Astfel, One-IT își extinde gama de tehnologii IT prin adăugarea în portofoliu a produselor Apple ce dispun de o diversitate de modele precum Mac, iPhone, iPad sau Apple Watch. Pe lângă disponibilitatea modelelor originale și prețurile competitive la produsele Apple, clienții vor beneficia de câteva avantaje suplimentare: garanția pentru produsele și accesoriile terțe, alături de service și asistență tehnică, oferind astfel un plus de încredere în asigurarea calității și fiabilității produselor pe termen lung.

Apple Inc. este unul dintre marii giganți în tehnologie la ora actuală. Această companie din California este cunoscută mai ales pentru proiectarea, dezvoltarea și comercializarea electronicelor de consum, software de calculator și a serviciilor online.

Datorită acestui nou parteneriat dintre One-IT și Apcom IT Distribution, clienții vor dispune de acum de câteva beneficii directe:

➡  Gamă largă de produse Apple disponibile;

  Calitate certificată Apple pe canal autorizat;

  Acces la produse Apple personalizate;

  Vizibilitate asupra disponibilității și a calendarului de livrare;

  Garanție și suport pentru produsele oficiale Apple.

One-IT pune la dispoziție bine-cunoscutele produse Apple tuturor celor care doresc să se bucure de funcționalități premium la birou, acasă sau în deplasare, oferite de unul dintre liderii globali în tehnologie și gadget-uri de ultimă generație.

Pentru detalii suplimentare despre produsele Apple oferite de One-IT, oferte personalizate sau cereri de preț special, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail contact@one-it.ro  sau pe formular contact: www.one-it.ro/contact

Info:  www.one-it.ro/blog/one-it-devine-partener-autorizat-apcom-distribuitorul-oficial-apple-in-romania/

Despre Apcom România

Apcom IT Distribution este unicul distribuitor autorizat al produselor Apple în România începând din 1994, iar din anul 1998 face parte din holdingul internațional Midis Group. Colaborează cu o rețea de parteneri autorizați pentru a aduce pe piața din România inovatoarele produse Apple, precum și accesorii premium pentru acestea.

Despre ONE-IT SRL

One-IT este furnizor de echipamente, soluții și servicii personalizate IT. De 20 de ani prezentă pe piață, One-IT s-a afirmat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. În timp, a devenit lider pe piața IT din nordul țării și continuă să ofere inovație tehnologică, pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business din regiune.
Compania și-a propus să ajute organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de analiză IT specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Synology, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri și domeniului public.
Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/one-it-devine-partener-autorizat-apcom-distribuitorul-oficial-apple-in-romania