Cea mai mare varietate de cadouri

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

ElegantGift.ro – 3000 de produse din care poti alege.

Site-ul este foarte bine structurat, fiind foarte usor sa alegi un cadou pentru tipul de ocazie: o aniversare, o intalnire de afaceri sau o surpriza pentru persoana iubita.

Cadourile indeplinesc si cele mai sofisticate gusturi, putand alege de la aranjamente florale la vinuri din Italia, masti venetiene, produse din sticla de murano, cosmetice si multe altele.

Pentru sarbatoarea Pastelui oferim atat cadourile taditionale: cozonac, oua incondeiate, iepurasi de ciocolata cat si cadouri mai originale, de exemplu un cactus ce infloreste de Pasti.

De altfel ElegantGift se remarca prin oferta de cadouri personalizate: un website cadou special pentru iubita dumneavoastra sau un film dedicat ei. Avem si tricouri personalizate si de asemenea putem imprima pozele dumneavoastra pe diferite obiecte.

Magazinul a imprumutat un concept din zona de amenajari: „do it yourself”. Astfel puteti realiza pachete personalizate de la zero sau puteti comanda un bilet de cadou. Acest bilet de valoare fixa va permite sa oferiti un cadou oricand doriti, dand comanda prin telefon sau sms.

ElegantGift.ro targeteaza piata europeana, oferind livrare in 24 de ore in orice tara. Este o afacere la nivel global cu biroul central in România. ”Planurile noastre de dezvoltare pe termen scurt vizeaza Italia, tara unde ne vom deschide un punct de vanzare in urmatoarele 2 luni”. declara Raluca Nitu, manager proiect.

Magazinul are implementata solutia de plata online oferita de GECAD ePayment. Acesta varianta de plata ofera siguranta, fiind dezvoltata de o firma cu experienta in comertul online. De asemenea mentionam ca exista si posibilitatea de a plati prin transfer bancar.

Despre P.R.evolution

ElegantGift a fost dezvoltat de Creative Mind, companie ce detine si site-urile de comert cu flori www.floripentruea.ro, www.floripentrutine.ro, www.ziuafemeii.ro, un site numai cu trandafiri, www.floriengross.com si site-urile exclusive pentru Ploiesti si Constanta: www.floriinploiesti.ro si www.floriinconstanta.ro

Sabina Baciu
PR Manager
sabina.baciu@elegantgift.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/cea-mai-mare-varietate-de-cadouri