S-a lansat www.monitorizareapresei.ro

BUCURESTI - 10 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

MonitorizareaPresei.ro ofera trei servicii integrate intr-un singur site: monitorizarea presei, baza de date cu cele mai importante medii de comunicare si abonamente la publicatii nationale si internationale.
Pe acest site companiile vor gasi un pachet de servici ce le va ajuta sa isi construiasca un plan de promovare, sa il implementeze si apoi sa evalueze efectele sale.

Orice companie care doreste sa isi construiasca o imagine favorabila stie cat de importante sunt aparitiile in mass-media. MonitorizareaPresei.ro ofera atat monitorizarea presei, cat si a posturilor radio si tv. Astfel, sunt acoperite 25 cotidiene, 21 de publicatii saptaminale, 33 de reviste lunare sau bilunare, dar si 7 posturi de televiziune si 8 posturi de radio. Realizam dosare de presa, sinteze, inregistrari audio-video, licitatii, cat si avertizari.

De asemenea, MonitorizarePresei.ro dispune de o baza de date cu cele mai importante publicatii nationale si internationale. Ziarele si revistele sunt structurate atat pe regiune, cat si pe categorii. Pe site exista si o sectiune cu cele mai importante agentii de presa romanesti si internationale.

Un alt serviciu oferit de MonitorizareaPresei.ro este posibilitatea de a va abona la peste 500 de publicatii. Acestea acopera cele mai diverse teme, fiind atat editii nationale cat si internationale.

“Prin MonitorizareaPresei.ro dorim sa ne consolidam pozitia pe piata online dar si sa continuam dezvoltarea pe piata internationala. Prin cele trei servicii oferite de MonitorizareaPresei.ro, acest site devine un ghid complet a tot ce inseamna mass-media in Romania dar si cele mai importante medii de comunicare din strainatate”, declara Raluca Nitu, manager proiect 'axandu-ne pe dezvoltarea nisei de abonamente online'.

Despre P.R.evolution

Calitatea serviciilor oferite de MonitorizareaPresei.ro este asigurata de firma Mind Creative, ale carui proiecte au devenit in scurt timp afaceri de succes. Printre acesta se numara www.elegantgift.ro, un mall virtual cu peste 3000 de cadouri, www.floripentruea.ro – florarie online, www.floriengross.com, primul site ce comercializeaza flori engross, revista online pentru femei www.traiestefeminin.ro.

Sabina Baciu

0724803533
031.8054205
sabina.baciu@monitorizareapresei.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/s-a-lansat-www-monitorizareapresei-ro