Servicii postale online – un nou serviciu in Romania

BUCURESTI - 23 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Astazi poti comanda online tot ce iti doresti. Livrare la domiciliu, plata online, timp rapid de executie.

Flori de lux.ro – site specializat in cadouri si aranjamente florale - va ofera posibilitatea sa comandati online trimiterea unei felicitari sau a unei scrisori prin posta, fara sa plecati din fata calculatorului. Nu trebuie nici macar sa cumparati timbru - plata se realizeaza printr-un simplu SMS.

Servicii postale online – un nou serviciu in Romania

Procedura de trimitere a unei scrisori sau a unei felicitari este foarte simpla. Nu solicita inregistrarea pe site. Se alege tipul de felicitare dorit, se completeaza toate datele de livrare iar pentru plata se trimite SMS cu codul generat de sistem. Managementul platilor este asigurat de GECAD e-Payment. In final, pe e-mail veti primi confirmarea platii facute.

Acest sistem ofera un avantaj celor din provincie sau cei plecati din tara care vor sa transmita un mesaj in Bucuresti si nu opteaza pentru e-mail sau telefon. Timpul necesar ajungerii la destinatie va fi mult mai scurt intrucat scrisoarea va fi pusa la posta direct din Bucuresti.

“Este pacat sa pierzi o ora la posta cand poti realiza totul de la birou. Am lansat acest serviciu ca urmare a cererilor primite de la clientii ce doreau sa livram la domiciliu doar felicitari cu mesaje trimise de ei, fara alte cadouri.” declara Diana Nitu, Manager Floridelux.ro

Implementarea si dezvotlarea site-ului a fost realizata de Avantaj Net- agentie de webdesign si web development. Agentia a dezvoltat pentru Floridelux.ro proiecte auxiliare precum www.coroane.ro si www.brazidecraciun.ro

Despre P.R.evolution

Magazin online cu flori…de lux, site-ul a fost lansat pe piata in anul 2004. Astazi se poate accesa o baza de date de peste 3000 de aranjamente florale.
“Ce ne-am dorit a fost sa determinam oamenii sa gaseasca usor motive sa trimita un buchet de flori.“ a declarat Diana. Pe langa aranjamentele florale pot opta pentru plante la ghiveci, copacei de gradina, cosmetice, parfumuri, cadouri pentru barbati, lumanari sau felicitari handmade. Proiectul a fost dezvoltat pentru Bucuresti, asigurand livrarea in 3 ore din momentul comenzii, extinzandu-se in 2006 la nivel national.

Nitu Diana
031 805 82 15
0724 80 35 33
0743 02 93 63
0765 45 80 56

cadou@floridelux.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/servicii-postale-online-un-nou-serviciu-in-romania