Si voi puteti schimba ceva!

BUCURESTI - 2 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Fundaţia Estuar în colaborare cu PRevolution are plăcerea de a anunţa lansarea campaniei de responsabilizare socială “Gesturi spre Normalitate”, cu ocazia împlinirii a 11 ani de activitate Estuar.

Si voi puteti schimba ceva!

Conform statisticilor Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap, realizate la 30 iunie 2004, problemele mintale reprezintă 21,37 % din totalul dizabilităţilor. De asemenea un procent de 81,75 din totalul persoanelor cu dizabilităţi, reprezintă adulţii cu dizabilităţi neinstituţionalizaţi. Sunt foarte puţine organizaţii neguvernamentale care oferă servicii acestui grup ţintă de persoane tocmai datorită fondurilor insuficiente destinate serviciilor pentru adulţi în general.

Tocmai de aceea dorim sa le vorbim oamenilor de afaceri despre modul în care sănătatea mintală poate constitui un domeniu de interes pentru sectorul de afaceri românesc, asupra modului in care pot contribui la o mai bună sănătate mintală a comunităţii în care activează, dar vom vorbi si despre pachetul de beneficii pe care îl oferim donatorilor şi sponsorilor noştri. Campania se va încheia prin Gala „Gesturilor spre Normalitate” în care tocmai aceşti oameni de afaceri responsabili faţă de comunitate vor fi premiaţi pentru gesturilor lor care vor schimba viaţa măcar a 3151 adulţi cu probleme de sănătate mintală, beneficiari ai Fundaţiei Estuar.

Pentru prima dată Fundaţia Estuar beneficiază de promovare şi în afara graniţelor ţării. In urma parteneriatului încheiat cu trustul de presa internaţional Actualitatea Romaneasca, campania „Gesturi spre Normalitate” va fi prezenta in Israel, Germania, Cipru, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Austria, Spania, Franta si Belgia.

Campania va fi deschisa de o conferinţă de presă în care se va discuta despre: realizările notabile ale fundaţiei prin serviciile oferite, proiectele dezvoltate, fondurile obţinute din comunitate, modul în care acestea au fost implementate şi modul în care dorim sa se implice sectorul de afaceri în acest program şi nu în ultimul rând, despre “Gala Gesturilor spre Normalitate”.

Conferinţa de presă va avea loc
Marţi 7 septembrie 2004 la Palatul Parlamentului,Salonul Brancovenesc, orele 11.00
şi va fi prezidată de Dl. Cristian Ion Andrei, medic psihiatru, Preşedinte Fundaţia Estuar.

Despre P.R.evolution

Fundaţia Estuar a fost fondată în septembrie 1993, misiunea acesteia fiind oferirea de opţiuni sociale si alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintala, pentru reintegrarea acestora în comunitate.

Roxana Braga – Director executiv – Fundaţia Estuar


Mihaela Mohorea, Director de Relaţii Publice şi Marketing, 0788.390.788; 021.332.17.71, mihaela.mohorea@estuar.org, www.estuar.org şi Manuela Săndulescu, PRevolution Expert, 0724.221.879; 021. 212.90.22, manuela@prevolution.ro, www.PRevolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/si-voi-puteti-schimba-ceva