Tu ce intrebari ai?

BUCURESTI - 29 octombrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

S-a lanseaza Ladies Questions, singura revistei de educatie sexuala dedicata in exclusivitate femeilor. Pentru ca si femeile au intrebari si cer raspunsuri. Ladies Questions este prima revista de educatie sexuala destinata femeilor.

Tu ce intrebari ai?

In ultimii 15 ani piata produselor destinate vietii sexuale a dovedit din plin ca stie sa profite de libertate, dezvoltandu-se cu rapiditate, de la revistele pentru adulti pana la orele de sexologie care se sustin in anumite scoli. A fost o perioada de "agitatie": unii au descoperit sexualitatea si nu s-au sfiit sa o arate. Altii s-au gandit la ea in tacere, cu timiditate. Incet, incet am crescut cu totii, am acceptat sexualitatea ca pe un lucru natural si am dorit sa o controlam. Pana acum acest lucru a fost posibil mai mult pentru barbati.

De aceea a aparut Ladies Question!

Revista contine articole realizate in colaborare cu dl. Doctor Cristian Andrei, un binecunoscut psiholog si va aborda toate aspectele vietii sexuale din perspectiva femeii. Va analiza probleme, va da sfaturi, va da idei despre cum sa iti uimesti si sa iti cuceresti definitiv partenerul. In sprijinul tau, in fiecare numar vine si un CD cu un film documentar de 50 minute, cu teme de educatie sexuala, realizat de Michael Perry, un binecunoscut sexolog american, specializat în terapie sexualã.

Asa ca, daca esti femeie, bucura-te! Acum ai cui sa ii ceri un sfat daca ai probleme, daca vrei sa afli lucruri noi sau daca vrei sa iti stapanesti barbatul. Vei invata cum sa dai un suflu nou relatiei.

Daca esti barbat, bucura-te si tu! Partenera ta va invata cum sa iti arate iubirea ei, va afla cum puteti imbunatati calitatea timpului petrecut impreuna si te vei convinge ca "puterea" femeii poate fi mai mult decat placuta.

Primul numar te va familiariza cu arta masajului erotic si cu beneficiile pe care ti le ofera. Vei invata cum sa-i oferi partenerului experiente noi dar si cum sa imbunatatesti spectaculos performantele, satisfactiile si intensitatea actului de iubire.

Despre P.R.evolution

Ladies Ouestions este o revista lunara cu CD care poate fi gasita la punctele de distributie a presei din toata tara icnepand cu data de 28 octombrie.

campanielq@creativemdv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/tu-ce-intrebari-ai