PRbeta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PRbeta

 • PRbeta. Logo PRbeta

  PRbeta

  Timisoara, Timis - 4 May 2011

  Comunicat de PRbeta

  Joi, 12 mai 2011, începând cu ora 8:00, la Hotel Timișoara specialiștii în comunicare, jurnaliștii, stundeții interesați de comunicare sau jurnalism și bloggerii au ocazia să participe la prima conferință regională de comunicare online: ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , timisoara , comunicare online , prbeta

  Vezi toate comunicatele de presa despre PRbeta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PRbeta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PRbeta. Informatiile despre PRbeta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PRbeta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PRbeta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.