ROM NET realizeaza noua imagine pentru Genesis.ro

BUCURESTI - 9 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Site-ul Genesis.ro isi schimba infatisarea abordand un nou mod de prezentare. Informatiiile au fost actualizate, a crescut gradul de transparenta in comunicare, iar la nivelul designului, interfata a devenit mai prietenoasa si mai usor de accesat.

www.genesis.ro este structurat in trei componente, fiecare fiind tratata individual: Fundatia Genesis, Gradinita Junior si Scoala Genesis.

“Daca in 2003, cand am realizat primul site Genesis care isi propunea a fi un mediu de prezentare, in 2007 a venit timpul pentru o schimbare. Internetul are o dinamica accentuata, iar www.genesis.ro trebuia sa tina pasul cu nivelul de asteptari al celor care folosesc fercvent acest mediu de informare. Accentul s-a pus acum pe continut, informatie transparenta si interactivitate.” spune Mariuca Tocae, account manager ROM NET.

Parintii pot sa afle prin intermediul site-ului pe langa orar, program de consulatii sau alte informatii generale si sfaturi de specialitate privitoare la educatia copiilor.
Periodic rubrica de “Consiliere Psiho-pedagogica” va fi actualizata de catre psihologul Lorena Licuta, cu sfaturi si indrumari despre indatorirea de parinte.

Pentru a crea o imagine transparenta si pentru a intra mai bine in atmosfera gradinitei sau scolii, vizitatorii site-ului sunt inviatati sa acceseze Turul virtual sau Galeria foto.

Despre Genesis
Fundatia Genesis s-a constituit in august 2000 si isi propune realizarea idealului educational. Acest obiect a fost materializat prin infiintarea Gradinitei Junior (septembrie 2000) si a Scolii Genesis (septembrie 2002).

Despre ROM NET

Despre ROM NET
ROM NET™ este o agentie specializata in servicii web, strategii de comunicare si marketing online. Printre clientii ROM NET (www.romnet.ro) se numara atat nume internationale (Renault, Nissan, GlaxoSmithKline, Romstal, Volvo) cat si companii romanesti (Expotek, HotNews, International Leasing).

Mariuca Toae
ROM NET
mariuca@romnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-net/rom-net-realizeaza-noua-imagine-pentru-genesis-ro