Jumatatea ta potrivita se gaseste undeva, te asigura Saatchi & Saatchi X

BUCURESTI - 14 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Se spune ca fiecare om are jumatatea lui, iar daca o intalneste trebuie sa se considere norocos. Saatchi & Saatchi X foloseste aceasta idee pentru cea mai recenta campanie Chio Chips, indemnand la cautare, descoperire si distractie.

Pornind de la cerinta clientului de a organiza o promotie nationala pentru intreg portofoliul de produse Chio Chips, care sa sustina pe de-o parte vanzarile si pe de alta parte sa asigure penetrarea produsului intr-un numar cat mai mare de magazine (un tool de penetrare suport pentru agentii de vanzari din teren), Saatchi & Saatchi X a conceput o campanie bazata pe ideea de « potrivire ». Asocierea dintre potrivirea oamenilor in relatia de cuplu si potrivirea jumatatilor de bancnote a inspirat un spot TV modern, dinamic, cu umor si culoare.

Exista credinta ca fiecare are o jumatate care il completeaza perfect, si este norocos daca o gaseste. Poti sa o cauti foarte mult si fara sorti de izbanda, caci nu toti gasim ceea ce cautam. Campania Chio este construita pe sintagma « Jumatatea mea potrivita se gaseste undeva » si daca intr-adevar ai incredere in tine, iti doresti cu adevarat si cauti cu inversunare, ai sanse mari sa o gasesti. De fapt, ai 10.000 de motive sa o gasesti, pentru ca atatea premii sunt puse in joc.

Eroul spotului este un actor plin de charisma si optimism, cu o armura sexy, aflat intr-o cautare continua. Iar actrita… pe toata durata turnarii spotului a monopolizat privirile intregii echipe, care isi dorea ca filmarea sa nu se mai termine niciodata. Rezultatul este un spot plin de viata, o naratiune haioasa, cu comic de situatie, care te face sa te misti pe scaun si parca iti vine sa fredonezi si, nu in ultimul rand, iti trezeste dorinta de a castiga bani de distractie.

Echipa Saatchi & Saatchi X care a pornit in cautarea jumatatii este compusa din : Laurentiu Dumbrava – Art Director, Mihaela Pascu – Creative Director, Sorina Gheorghe – copywriter, Cristian Ramboiu – BTL Supervisor. Filmarile au fost coordonate de regizorul Marlon Grifith iar casa de productie aleasa a fost Saga Film.

Despre Saatchi & Saatchi

Fondata in 1970 la Londra, Saatchi & Saatchi activeaza acum in peste 95 de tari avand 152 de reprezentante. Principalii clienti internationali sunt: Procter & Gamble, Toyota, Sony. Saatchi & Saatchi s-a transformat cu rapiditate dintr-o agentie de publicitate intr-o agentie de idei. Vrea sa-si consolideze reputatia ca o pepiniera de idei novatoare care transforma brandurile si afacerile clientilor ei.

Andreea Carceoreanu
PR Supervisor
andreea.carceoreanu@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchi-saatchi/jumatatea-ta-potrivita-se-gaseste-undeva-te-asigura-saatchi-saatchi-x