Kituri corabii din lemn de la atelieruldemodelism.ro

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Atelierul de Modelism (www.atelieruldemodelism.ro) va ofera o serie de kituri de corabii din lemn la scara redusa care pastreaza conceptul de constructie al unei nave intr-un hobby clasic precum modelismul.

Kituri corabii din lemn de la atelieruldemodelism.ro

Satisfactia de a construi macheta unei corabii trecand prin toate etapele si fara o prea mare dificultate in prelucrarea materialelor fac din corabiile prezentate de  Atelierul de Modelism  cele mai bune kituri pentru incepatori. Nu ai nevoie de scule complicate pentru modelism ci doar de cateva instrumente si accesorii precum hartie abraziva, o  penseta, un cutter, aracet, o foarfeca, un ferastrau de traforaj sau ace cu gamalie.

Parcurgerea planurilor detaliate face constructia unei corabii accesibila atat modelistilor pasionati cat si copiilor sub indrumarea unui adult.

Site-ul nostru prezinta intr-o forma simpla kiturile corabiilor din lemn. Atelieruldemodelism.ro este accesibil de pe orice dispozitiv: desktop, tableta sau telefon mobil.

Ne puteti contacta atat la adresa de email sau numarul de telefon de pe site-ul atelieruldemodelism.ro cat si pe Facebook cautand dupa " kituri corabii din lemn ".

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/kituri-corabii-din-lemn-de-la-atelieruldemodelism-ro