Mai mult timp pentru hobby!

Piatra Neamt - 20 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura

Se numesc jocuri de strategie cu miniaturi sau figurine istorice. Sau probabil că aceasta este cea mai bună traducere în limba română. În engleză se numesc “ wargames ” și așa sunt cunoscute peste tot în lume. Pentru a nu le confunda totuși cu jocurile pe PC sau consolă, pasionații le numesc cel mai des “miniature wargames”.

US Infantry @ Atelierul de Modelism

US Infantry @ Atelierul de Modelism

 Pasiunea ta este și pasiunea noastra! Ia-ți mai mult timp pentru un hobby! 

Andrei, Atelierul de Modelism

Este un hobby pentru pentru orice vârstă. Este pentru cei care îndrăgesc lucrul manual sau pictura, pentru pasionații de istorie, de miniaturi sau modelism care uneori se limitează la asamblarea, vopsirea și colecționarea figurinelor. Este însă și pentru pasionații de jocuri de strategie. Sunt mii de opțiuni pentru a juca: de la o simplă masă în bucătărie până la mese de joc specializate și diorame complexe cu relief și clădiri, de la reguli simple bazate pe imaginația jucătorilor, până la scenarii complexe care reproduc realitatea istorică.

Pentru a începe nu e nevoie de multe unelte. De cele mai multe ori un cutter pentru modelism și un adeziv tip superglue sunt suficiente. Însă dacă vrei să arate bine, îți recomandăm să vopsești miniaturile și să construiești mici diorame.

Hai să începem! Un scenariu din Al Doilea Război Mondial sună bine? Îți recomandăm un set complet de wargaming Band of Brothers sau doar câțiva soldăței pe care să îi asamblezi. Iar dacă vrei altă perioadă istorică, ți-am pregătit Dacii și Romanii. De la nobili daci, luptători cu falx, cavaleri sarmați și până la întregi legiuni romane, pe toate le vei găsi la Atelierul de Modelism. Îl avem chiar și pe regele Decebal ... in miniatură.

Vino acum la Atelierul de Modelism și descoperă un nou hobby. Ia-ți timp pentru tine.

www.atelieruldemodelism.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/mai-mult-timp-pentru-hobby