Un cadou cu radiocomanda de la parkfun.ro

BUCURESTI - 10 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Stim ca nu e usor sa alegi un cadou. Mai stim ca de fiecare data trebuie sa vii cu ceva nou. Si mai stim ca trebuie sa fie o idee originala.

parkfun.ro te ajuta sa alegi un cadou deosebit pentru cei dragi: un auto- , navo- sau aero-model radiocomandat. Nu sunt jucarii si de aceea se potrivesc oricui.

E colegul tau de birou? Daruieste-i un elicopter radiocomandat! Tocmai a implinit 14 ani? Sigur isi va dori un automodel nervos, marca Ansmann Racing! Sarbatoreste majoratul? Gandeste-te sa-i faci o surpriza daruindu-i un navomodel!

Aceste modele sunt pre-asamblate si gata de rulare. Fie ca sunt automodele, navomodele sau aeromodele, acestea pot fi folosite in parcuri, pot fi usor transportate si nu necesita cunostinte deosebite pentru operarea lor. Astfel puteti folosi un aeromodel usor in parc pe o vreme calma. Un navomodel electric poate fi usor lansat la apa pe orice fel de lac sau un automodel ce contine in pachet toate elementele pentru a rula necesita doar incarcarea acumulatorilor si este gata de curse pe aleile unui parc.

Nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa aflati detalii despre produsele noastre sau daca doriti sa le comandati. Va stam la dispozitie pe mail, telefonic sau puteti folosi formularul de contact.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/un-cadou-cu-radiocomanda-de-la-parkfun-ro