Atomizor Biansi Imist X3 Janty pentru tigari electronice

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Atomizorul este o componenta de baza al unei tigari electronice. Este dispozitivul care vaporizeaza lichidul vegetal si il transforma in abur. Atomizorul are in componenta o rezistenta electrica, care, dupa ce este alimentata cu energie de baterie se incinge si arde lichidul.

atomizor biansi imist

atomizor biansi imist

 cel mai bun atomizor 

te20

Odata cu inovatiile din aceasta industrie au aparut atomizoare din ce in ce mai performante. Acestea sunt create special pentru a facilita o folosire mai usoara a tigarii electronice si pentru a fi mai eficiente si economice.

Un loc aparte il ocupa atomizoarele reversibile pentru tigari electronice. Acestea sunt foarte economice pe termen lung deoarece atunci cand nu mai dau randament se schimba doar un subansamblu, care de obicei este mult mai ieftin. Nu se mai cumpara tot atomizorul.

Atomizorul Biansi Imist X3 Janty este dupa parerea multor fumatori de tigara electronica cel mai bun dispozitiv de vaporizare. Este produs de compania Biansi Electronic Tech.

Acesta este format din trei parti: baza, con, fitil si cartus. Marele avantaj al acestui tip de vaporizator este faptul ca ai acces foarte usor la rezistenta pentru a o curata. Din procesul de ardere al lichidului rezulta un rezid negru care se depune pe spirele rezistentei. Baza atomizorului, cea care contine rezistenta, se poate pune sub un jet de apa calda. Facand acest lucru, rezidul negru se inmoaie si se poate curata foarte usor cu un servetel.

Fitilul de la Atomizorul X3 are rolul de a conduce lichidul din cartus catre rezistenta. Acesta la un moment dat se imbacseste si este ars de catre rezistenta. Pentru ca atomizorul sa aiba un randament bun se recomanda schimbarea acestuia regulat.

Daca achizitionati un astfel de atomizor, pe viitor aveti nevoie doar de baza unde se afla rezistenta si de fitile. Durata de viata a acestui atomizor este mare. Ea poate ajunge si la doua luni, daca este curatat bine

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.