Tigarile electronice, noua manie a vedetelor de la Hollywood si din Romania

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

In ultimii ani, tigarile electronice au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul vedetelor de la Hollywood, iar de curand au inceput sa cucereasca si vedetele autohtone. Cu o agenda atat de incarcata, fumatorii inraiti din Cetatea Filmului si din showbizul romanesc abia daca mai au timp sa traga doua fumuri.

tigari te20

tigari te20

 tigari electronice 

te20

In acest context, tigara electronica a devenit cel mai bun prieten al lor: o pot fuma oricand, oriunde, fara sa-si puna sanatatea in pericol.

Vedetele au o influenta mare asupra publicului, de aceea expertii spun ca tot mai multi admiratori ai actorilor sau cantaretilor ar putea face trecerea de la tigara clasica la tigara electronica.Modelele de tigari electronice preferate de vedete sunt TGOtigara eGo si eCAB Joyetech.

Zac Efron

In varsta de 25 de ani, talentatul actor Zac Efron se alatura zecilor de vedete de la Hollywood care incearca sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice. Zac fumeaza de cativa ani, dar si-a dat seama ca acest viciu ii pune sanatatea in pericol. De cateva saptamani, el a decis sa treaca la tigara electronica, deoarece aceasta ii permite sa-si satisfaca nevoia de a fuma fara sa-l imbolnaveasca.

Leonardo DiCaprio

Celebrul actor Leonardo DiCaprio a fost un fumator impatimit, insa de cand a descoperit avantajele pufaitului din tigara electronica, a reusit sa se lase de fumat. Leo se bucura de vaporii tigarilor electronice pe platourile de filmare, dar si atunci cand merge la meciuri sau la evenimente mondene.

Katherine Heigl

Frumoasa actrita Katherine Heigl este indragostita de tigarile electronice mini (slim) si nu ezita sa pufaie din ele de fiecare data cand i se face pofta de o tigara clasica.

Jojo, Monica Anghel

In Romania, destul de putine vedete promoveaza tigara electronica. De curand, Jojo, Monica Anghel si alti actori din showul Serviciul Roman de Comedie au folosit tigara electronica in timpul emisiunii. Faptul ca au aparut pufaind dintr-o tigara electronica inseamna ca actorii sustin aburitul si ii incurajeaza pe telespectatori sa treaca de la tigara clasica la cea electronica.

Despre Tigari electronice

Renunta la fumat cu tigarile Te20. Oferim tigari electronice marca Sailebao si Joyetech, in acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina, destinate celor care vor sa renunte la fumat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/tigarile-electronice-noua-manie-a-vedetelor-de-la-hollywood-si-din-romania