Clearomizor eGo-CC - Ultimul model de clearomizor eGo

BUCURESTI - 12 septembrie 2013

Comunicat tip General in Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Clearomizor eGo-CC este cel mai intalnit vaporizator la tigarile electronice. Ofera multe avantaje fata de vechiile vaporizatoare si este usor de folosit. Cam 7 din 10 utilizatori folosesc un clearomizor.

CLEAROMIZOR EGO

CLEAROMIZOR EGO

 JOYETECH 

TE20

De curand, compania Joyetech a lansat primul ei model de clearomizor eGo-CC. Noul model de clearomizor eGo CC de la Joyetech este un produs premium. Se deosebeste de total fata de celelalte clearomizoare. Este reversibil. Atunci cand rezistenta se arde, se schimba doar un subansamblu numit 'pastila”. Acesta pastila este aceiasi cu cea este folosita la celelalte modele Joyetech.

Acest clearomizor este ideal pentru cine doreste o aroma si o savoare buna. Arderea se face in partea de jos, iar aburul emis este rece. Pastila este foarte rezistenta si usor de schimbat. Nu exista curgere de lichid in partea de jos si nici condens. Este singurul clearomizor care nu face condens. Acest lucru se datoreaza fluxului de aer bine gandit de catre producator.

Clearomizorul ego CC nu are gaura pe mijloc, asa cum au celelalte clearomizoare, aerisirea facandu-se pe lateral. Are un design mai reuseit decat celelalte clearomizoare deoarece nu este total transparent. Are 2 ferestre laterale, unde se verifica nivelul lichidului.
Pe piata exista si tigara electronica eGo CC, echipata cu acest clearomizor. Este insotita de baterie eGo de 1100 sau 650 mAh. Este cel mai nou model de tigara electronica de pe piata.

Magazinul de tigari electronice te20.ro este distribuitor oficial al acestor produse in Romania. De aici se pot achizitiona accesorii si consumabile originale pentru acest model de tigara. Clearomizorul eGo CC este un produs premium, foarte fiabil, fabricat din materiale de calitate.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/clearomizor-ego-cc-ultimul-model-de-clearomizor-ego