De ce sa fumam tigari electronice

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Daca esti incepator in fumatul electronic, vei descoperi multe lucruri interesante daca utilizezi acest dispozitiv. Iti ofera o alternativa reala la tigarile clasice din tutun. Tigara electronica este o alternativa mai putin costisitoare si mai igienica decat tigarile normale.

tigari electronice

tigari electronice

 renunta la fumat cu te20 

www.te20.ro

Exista nenumarate motive pentru care unii fumatori au decis sa fumeze tigari electronice. Costul de intrtinere este principalul motiv. Tigarile electronice au un cost de intretinere foarte mic.

Bateria poate fi incarcata oriunde, oricand si oricat. Vaporizatorul si lichidul tigarii electronice sunt consumabile. Durata de viata a vaporizatorului si consumul de lichid sunt date de profilul fiecarui fumator. Fumatorii economisesc astfel cateva sute de lei lunar.

O alta categorie de fumatori utilizeaza tigara electronica pentru a se lasa de fumat sau pentru a reduce fumatul. O tigara electronica ii face pe fumatori sa renunte mai usor la fumatul tigarilor clasice. Acest lucru este posibil prin faptul ca aburul produs de acest dispozitiv contine nicotina. Atata timp cat fumatorul inhaleaza nicotina dintr-o alta sursa, nu mai este nevoie de folosirea tigarilor clasice.

Cei care doresc sa se lase de tot de fumat, aleg sa scada treptat nivelul de nicotina din lichid. Ajungand sa foloseasca lichid fara nicotina, acestia isi pierd definitiv dependenta de aceasta substanta. Tigara electronica s-a dovedit cea mai de succes metoda de a te lasa de fumat. Procentul de succes este mult mai mare decat in cazul plasturilor cu nicotina sau a gumei cu nicotina. Fumatul pasiv este un alt motiv pentru care fumatorii aleg sa fumeze tigara electronica.

Tigarile electronice produc vapori, care dispar la cateva secunde de cand sunt emisi. Acestia sunt inofensivi pentru persoanele din jur, pentru ca nu contin substante periculoase precum gudron, benzen, momoxid de carbon. Aceste lucruri fac ca fumatul electronic sa fie sigur atat pentru fumator cat si pentru persoanele din jurul lui. De multe ori un utilizator de tigara electronica atrage atentia celor din jur. Acesta este o metoda moderna de a fuma, pe care o folosesc din ce in ce mai multi fumatori.      

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.