Tigari electronice - Ce este atomizorul?

BUCURESTI - 12 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Farmaceutic

Atomizorul unei tigari electronice este partea cea mai sensibila, cu o durata scurta de viata. Este important sa ai cateva rezerve, pentru a te bucura de o experienta memorabila.

atomizor

atomizor

 atomizoare 

egoT

Ce este atomizorul?Atomizorul este componenta forte la tigari electronice, aceasta transforma e-lichidul in vapori. Este un tub mic de metal, care contine in interior componente pentru incalzit si o mini pompa. In functie de modelul tigarii electronice, atomizoarele variaza in forma si marime.

Procesul de atomizare in timpul fumatului electronicAtunci cand fumatorul “pufaie” dintr-o tigara electronica, un senzor, localizat in corpul principal al tigarii, activeaza un circuit. Acest circuit, stimulat de baterie, trimite doi stimuli electrici, unul cate pompa si unul catre piesa de incalzire a atomizorului. Pompa forteaza lichidul in atomizor, acolo unde piesa de incalzire vaporizeaza elichidul.

Acest proces creeaza adesea confuzie in randul fumatorilor, deoarece atomizorul este inaintea cartsului cu elichid. Si aspirarea lichidul se face in directia opusa, de la atomizor catre cartus.

Atomizorul, cea mai sensibila componenta a unei tigari electroniceIn timp, orice fumator de tigari electronice va realiza ca atomizorul este cea mai sensibila parte a acestui produs. Este astfel indicat sa ai cateva rezerve de atomizoare. Majoritatea tipurilor de atomizoare au o durata scurta de viata.

Astfel, atunci cand acesta isi pierde functionalitatea, este foarte usor pentru fumatori sa treaca din nou la tigarile obisnuite cu tutun.

Cum intretii atomizorulPentru a te asigra ca atomizorul functioneaza corect este foarte important ca acesta sa fie umed tot timpul. De asemenea, este recomandat sa cureti regulat atomizoru, pentru a preveni depunerile si pentru a-i spori functionalitatea. mai multe detalii pe egot

Despre Tigari electronice

Tigari electronice in magazinul online te20.ro, Magazinul online te20.ro comercializeaza atomizoare pentru tigari electronice eGo, DSE 901, DSE 510 si eGo-T. Atomizoarele sunt produse originale marca Sailebao si JoyeTech. In acest magazin vei gasi numeroase sortimente de tigari electronice, consumabile si accesorii.