Tigari electronice eGo Mega

BUCURESTI - 22 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Sanatate, Social

Cea mai mare companie producatoare de tigari electronice Sailebao, a lansat pe piata din Romania un nou produs: tigari electronice "ego mega" prin magazinul te20.ro

tigara electronica ego mega de la te20

tigara electronica ego mega de la te20

 incearca eGo Mega 

te20.ro

Sailebao impreuna cu te20 au lansat pe piata tigari electronice eGo Mega. Tigara eGo Mega a fost creata pentru a imbina tigara electronica eGo XXL si ego-t intr-un singur produs, numit eGo Mega.

Tigari electronice eGo Mega

Tigara electronica eGo Mega este una din cele mai performante tigari electronice produse de Sailebao. Compania Sailebao se afirma din nou cu un produs de top. Tigara electronica eGo mega vine inzestrata cu un atomizor ego mega ce ofera vapori densi. 

Avantajele tigarii electronice eGo Mega

Marele avantaj il ofera atomizorul care imbina perfect sistemul tank (ego-T), si atomizorul eGo XXL remarcat pentru puterea de vaporizare. Atomizorul la tigara electronica eGo mega are un cartus cu material absorbant de 2,1 ml, cartus care il incarci 1-2 ori /zi. Tigara electronica eGo Mega ofera avantaje multiple, unul dintre ele este ca nu trebuie sa incarci cartusul des, si nu curge, in plus ofera si un design deosebit, culore negru mat cauciucat.

Recomandam tigari electronice eGo Mega

Tigarile electronice eGo mega sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc sa renunte la fumat sau sa fumeze sanatos. Bateria tigarii detine un led care imita jarul, in felul acesta senzatia este mult mai mare.

Tigara electronica eGo Mega - oferim Kit-uri complete de tigari electronice produse de Sailebao. Aveti posibilitatea pentru a opta pentru Kit complet de tigari electronice eGo Mega, la care primiti consumabile pentru o luna de zile, sau kit standard. 

Alegerea perfecta tigari electronice eGo Mega

Cu tigara electronica ego mega faceti alegerea perfecta. Ofera un design deosebit, vapori densi si autonomie la baterie de 1/2 zile. Mai multe detalii despre tigarile electronice ...

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.