Tigari electronice ego

BUCURESTI - 26 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social, Tehnologie

Cel mai mare magazin online de tigari electronice ego ofera produse exclusiv eGo. Magazinul are toata gama de tigari electronice ego cat si vaporizatore pentru bateriile ego, atomizor biansi imist V2, cartomizor, giantomizor

tigara electronica ego

tigara electronica ego

 eGo 

tigari ego

Tigara electronica eGo este ultimul model de tigara electronica  produs de Joye tech si Sailebao. Tigara eGo este inzestrata cu 2 acumulatori puternici 1100 mAH, fiecare acumulator asigurand o autonomie de peste 24 ore de functionare la o singura incarcare.

Pe site-ul tigarielectroniceego.ro gasim toata oferta de tigari electronice ego, consumabile si accesorii pentru tigara ego xxl, turbo ego-t, ego t, ego w si multe alte vaporizatoare pentru tigari electronice ego.

 

INFORMATII DESPRE JOYE EGO
La baza conceptului Ego sta atomizorul 510 recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa. Acumulatorii Ego beneficiaza de celule Lithiu Ion de 1100 mAh – care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510. Acestia ofera o autonomie de de peste 7 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali. Tigara electronica Joye Ego, prin calitatile sale, este alegerea ideala pentru toti fumatorii puternici dar este pretabila si fumatorilor normali care doresc o tigara electronica puternica cu autonomie mare fata de sursele de curent. 

Lansata in 2010, tigara electronica Joye Ego, face parte din categoria tigarilor premium. Joye Ego a aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare dar in acelesi timp cat mai compact. Tigara electronica Joye Ego, comercializata de firma noastra, este fabricata de  Sailebao Technology Ltd, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica ego, consumabile si accesorii tigari electronice ego.
Magazin online de tigari electronice ego, consumabile pentru tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice ego cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.