Tigari electronice si femei

BUCURESTI - 15 mai 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Numarul femeilor care renunta la tigara obisnuita cu tutun in favoarea tigarii electronice este din ce in ce mai mare. Chiar si vedetele de la Hollywood folosesc tigara electronica ca substitut pentru produsele traditionale cu tutun.

femei si tigari electronice

femei si tigari electronice

Kate Moss, Katherine Heigl sau Nikki Reed sunt doar cateva dintre vedetele care au fost vazute “vaporizand” tigari electronice.

Exista o serie de motive pentru care femeile inlocuiesc tot mai des tigarile obisnuite cu varianta electronica.

Iata de ce aleg femeile tigara electronica:

In primul rand, tigara electronica este mult mai sigur de folosit in preajma copiilor. Cei mici sunt mult mai afectati de fumatul pasiv decat adultii, iar acest lucru duce la infectii respiratorii, astm si alte afectiuni cu consecinte grave. Insa, cu ajutorul tigarilor electronice, copiii nu mai sunt supusi fumatului pasiv si substantelor nocive din tutun.

In al doilea rand, femeile isi doresc sa arate bine in orice situatie si au grija de pielea lor. Produsele obisnuite pe baza de tutun ingalbenesc dintii, imbatranesc pielea si favorizeaza aparitia ridurilor. Insa, cu ajutorul tigarilor electronice, toate aceste riscuri sunt eliminate.

Unele tigari electronice sunt imbunatatite cu un cocktail sanatos de vitamine si conenzima Q10, care stimuleaza calitatea pielii. In plus, hainele isi vor pastra parfumul placut.

In al treilea rand, femeile care fumeaza tigari electronice sunt mult mai atragatoare pentru barbatii care nu suporta fumul de tigara. Tigarile electronice nu produc fum, astfel ca respiratia nu este urat mirositoare.

Un alt lucru care conteaza pentru femei este impactul tutunului asupra mediului inconjurator. Astfel, aleg varianta eco si mai putin nociva. mai multe detalii


Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.