Tigari electronice

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip General in Social

Tigara electronica a devenit un produs des intalnit si apreciat in tara noastra. Majoritatea consumatorilor se declara multumiti de alegerea facuta.

tigari electronice DSE906

tigari electronice DSE906

 tigari electronice te20 

te20

Produsele din magazinul de tigari electronice te20.ro sunt importate de la Sailebao, care este principalul producator mondial de astfel de dispozitive. Lichidele vegetale pentru tigara electronica din acest magazin sunt sunt testate si agreate de catre institutiile Uniunii Europene, avand certificat toxicologic.

Multi dintre comerciantii de tigari electronice din tara noastra, vand tigari electronice si consumabile de la alti producatori, care nu sunt certificati de catre Uniunea Europeana. Aceste produse reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea consumatorilor. Lichidele pentru tigarile electronice sunt consumabilele cela mai intalnite care nu au fost testate inainte de a fi vandute de acesti comercianti. Acestea sunt fabricate in conditii suspecte si introduse fraudulos in tara, fara a beneficia de Certificate de Conformitate si Raport Toxicologic.

Exista foarte multe persoane care s-au lasat de tot de fumat, chiar si de tigara electronica. Acest lucru este posibil datorita lichidului vegetal, care permite scaderea treptata a concentratiei de nicotina. La un moment dat, fumatorul incepand sa consume lichid vegetal fara nicotina isi pierde definitiv dependenta de aceasta.

Exista nenumarate avantaje fumand tigari electronice. Pe langa faptul ca te poti lasa de tot de fumat, se economisec sume importante de bani la bugetul fumatorului. Consumabilele tigarii electronice sunt mult mai ieftine in comparatie cu tigariile traditionale. Cel mai mare avantaj ramane totusi sanatatea. Cele peste 3000 de substante din tigara traditionala, unele dintre ele foarte periculoase nu mai sunt introduse de catre fumator in corp.

Citeste mai mult aici

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice si te20
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.