Tigari electronice

BUCURESTI - 16 decembrie 2011

Comunicat tip General in Auto, Sanatate, Tehnologie

Te20.ro va asteapta in showroom Bucuresti cel mai mare magazin de tigari electronice din Romania. Oferim tigara electronica eGo XXL, eGo Mega, eGo T, seria DSE, pipa electronica si trabuc electronic.

tigari electronice

tigari electronice

 DSE 510 

www.te20.ro

Tigari electronice pentru toate buzunarele, incepand de la 99 ron kit complet. Nu ezita!

In perioada sarbatorilor de iarna beneficiati de preturi avantajoase  pe site-ul www.te20.ro

Va propunem tigara electronica DSE 510 kit complet la pretul de 189 la care facem un discount de 4%. Disponibil in doua culori alb si negru

Cat dureaza pana voi primi comanda? Dureaza intre 6 si 24 ore, in functie de curier si de zona in care te afli. Livrarile se fac atat in Bucuresti cat si in celelalte zone ale tarii.

Cum platesc? Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate.

Cat costa transportul? Costul transportului este suportat de catre client, in Bucuresti fiind in valoare de 10 lei, iar in celelalte orase din tara in valoarea de 15d lei.In cazul in care valoarea produselor comandate depaseste sau este egala cu 250 ron transportul este gratuit. LIVRARE RAPIDA PRIN FAN COURIER SAU CARGUS

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.
Tigari electronice originale pe te20.ro