UniCredit Romania ofera creditul pentru nevoi persoanele CREDINSTANT

BUCURESTI - 6 iulie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Banca UniCredit Romania oferă creditul pentru nevoi personale – CREDINSTANT, un produs adresat persoanelor fizice. Valoarea împrumutului CREDINSTANT variază între 3.000 RON şi 70.000 RON, respectiv intre 1.000 EURO şi 20.000 EURO. Plafonul creditului se stabileşte în funcţie de solicitarea clientului şi de posibilităţile sale de rambursare.

UniCredit Romania ofera creditul pentru nevoi persoanele CREDINSTANT

Venitul lunar net minim pentru obţinerea unui împrumut CREDINSTANT este de 250 EURO sau echivalent RON. Banca UniCredit Romania acceptă o varietate largă de venituri provenite din salariu, chirii, profesii liberale şi drepturi de autor, precum şi alte venituri viitoare şi permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative.

Solicitantul împrumutului CREDINSTANT trebuie sa aibă între 22 de ani şi vârsta legală de pensionare (la data scadenţei creditului). Pentru CREDINSTANT se iau în considerare şi veniturile membrilor de familie, astfel încât acest credit poate fi obţinut şi prin cumularea veniturilor soţului/soţiei.

Perioada de rambursare a creditului este de până la 5 de ani. Sistemul de garantare este flexibil şi poate include, în funcţie de valoarea creditului, de la cesiunea veniturilor, până la ipoteca pe un imobil (al solicitantului de credit sau al unei terţe persoane). Rata dobânzii pentru împrumutul CREDINSTANT este variabilă, de 9% pentru creditele în euro şi de 14% pentru cele în lei.

Asigurarea de viaţă oferită gratuit clientului (pentru credite mai mari de 5.000 EURO sau 20.000 RON), asistenţa propriului consultant bancar (“Personal Banker”) pe tot parcursul procesului de acordare a creditului şi ulterior, precum şi posibilitatea rambursării anticipate sunt doar câteva dintre avantajele creditului CREDINSTANT oferit de banca UniCredit Romania.

“UniCredit Romania continuă strategia de creştere organică pe piaţa românească, atât prin extinderea reţelei naţionale, cât şi prin completarea ofertei băncii cu produse şi servicii competitive care să răspundă cerinţelor pieţei. Împrumutul CREDINSTANT poate fi folosit pentru satisfacerea oricăror nevoi financiare, de la achiziţia unui autoturism, mobilă, renovarea casei, până la călătorii şi alte facilităţi, fără limitări din partea băncii”, a declarat Alina Pascu, Vicepreşedinte şi director al Departamentului de Retail în cadrul băncii UniCredit Romania.

Despre UniCredit Romania

UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 210 milioane RON, iar la sfârşitul primului trimestru din 2005 banca avea active totale de circa 1.550 milioane RON, în creştere cu 84% faţă de luna martie 2004.

Acţionar majoritar al băncii UniCredit cu 99,94% din acţiuni, Grupul UniCredit este prezent în România şi prin intermediul UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil, UniCredit Securities, ce oferă servicii de investiţii în valori mobiliare, cât şi prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), companie specializată în servicii operaţionale bancare.

Grupul UniCredit este una dintre cele mai importante instituţii financiare europene cu o valoare de piaţă de circa 30 miliarde EURO şi active totale de peste 265 miliarde EURO. Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider recunoscut în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Valentin Petcu
PR Officer
UniCredit Romania
GSM: 0724 211 197
Tel: 0040 21 3015 107
Fax: 0040 21 3015 119
E-mail: valentin.petcu@unicredit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unicredit-romania/unicredit-romania-ofera-creditul-pentru-nevoi-persoanele-credinstant