Active

Definitie active

totalitatea bunurilor si creantelor (drepturi de incasare) apartinand subiectului economic in cazul unei banci activele sunt formate din totalitatea plasamentelor acesteia in credite, in titluri de stat, in obligatiuni, pe piata interbancara, pe piata de capital, pe piata bursiera etc., la care se adauga cladiri, terenuri, echipamente si alte imobilizari (participari/ actiuni detinute la alte societati).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Active? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul active.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la active. Definitiile termenilor despre active cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la active, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la active.