Conectivitate 3.5G, Windows Mobile® 6 si afisaj VGA – Toate intr-un Smartphone cu dimensiuni ultra zvelte

Cluj-Napoca - 15 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

E-TEN prezinta zilele acestea la Hanovra, in cadrul expozitiei internationale CeBIT 2007 noul Pocket PC Phone cu conectivitate 3.5G, Windows Mobile® 6 si afisaj VGA.

Conectivitate 3.5G, Windows Mobile® 6 si afisaj VGA – Toate intr-un Smartphone cu dimensiuni ultra zvelte

Glofiish X800 pastreaza designul prietenos si zvelt al modelelor din aceeasi gama X, precum si conectivitatea all-in-one – GSM, Wi-Fi®, GPS si Blutooth care a devenit un standard al telefoanelor Pocket PC Glofiish. Cu suport pentru conectivitate 3.5G – HSDPA/WCDMA – Glofiish X800 ofera acces la noi servicii mobile, in timp ce platforma Windows Mobile® 6 si afisajul VGA marit aduc modalitati imbunatatite de lucru cu documente, mesaje si materiale multimedia cand nu esti la birou.
HSDPA, o tehnologie mobila 3.5G modernizata, imbunatateste comunicatiile mobile printr-o viteza mai mare de descarcare datorita careia navigarea pe internet si verificarea email-urilor devin mult mai placute. In plus, HSDPA le faciliteaza utilizatorilor accesul la servicii mobile avansate precum VoIP, video streaming si apelare video.
Suita Windows Mobile® 6 faciliteaza cautarea pe internet, scrierea de emailuri, mesageria instant si blogging-ul, toate dintr-o singura locatie, in timp ce suita Microsoft Office a fost imbunatatita pentru a oferi mult mai multe modalitati de editare si vizualizare a documentelor, tabelelor si prezentarilor.
Glofiish X800 dispune de un afisaj VGA nou, marit (640x480) care permite o vizualizare mult mai buna a documentelor, calendarelor si tabelelor. Vizualizarea in detaliu a fotografiilor si materialelor video transforma experienta multimedia intr-una mult mai placuta.

Dispozitivul dispune de 2 camere digitale, o varianta cu auto-focus de 2 mega pixeli in partea din spate pentru fotografii si materiale video de cea mai buna calitate si o camera VGA in partea din fata pentru apeluri video.

Glofiish X800 urmeaza sa fie lansat pe piata in al doilea semestru al acestui an. Imediat dupa lansarea sa oficiala, cei interesati il vor putea achizitiona de pe www.gps-auto.ro, magazinul online al AROBS Transilvania Software.

E-TEN Information System este un important producator de dispozitive handheld din Taiwan. Telefoanele de tip Pocket PC lansate pe piata ruleaza sub platforma Microsoft ® Windows ® CE, caracterizate printr-o combinatie de GPRS, Wi-Fi ® , Bluetooth ® , GPS, si functionalitati GSM, acestora adaugandu-se aplicatiile software exclusive E-TEN.

Despre ARoBS Transilvania Software

Avand o experienta 8 ani in dezvoltarea de solutii software software outsourcing, cat si a proiectelor destinate pietei romanesti (Track GPS – Sistem de localizare GPS a parcurilor auto, Optimall by Arobs – Solutie SFA pentru automatizarea fortei de vanzari, ABOS si ATOS – solutii adresate industriei turismului, AROBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de pe piata IT&C din tara si de peste hotare.

AROBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti, peste 90 de angajati, iar in vara anului trecut si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT& C prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere.

Un domeniu nou de activitate a firmei il reprezinta distributia de sisteme complete de navigatie GPS sau smartphone-uri cu GPS, firma AROBS impunandu-se pe piata ca Distribuitor Autorizat al produselor Mio, E-TEN si Qtek.

Pentru anul 2007, AROBS isi propune mentinerea tuturor activitatilor firmei pe un trend crescator, prin oferirea de solutii cat mai adaptate dorintelor si asteptarilor beneficiarilor sai. Se are in vedere si intarirea parteneriatului cu Microsoft prin dobandirea statutului de Microsoft Gold Partner si a parteneriatelor cu IBM si Palm, AROBS fiind in prezent Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner si Palm Partner.

Idealul AROBS este dobandirea si mentinerea statutului de lider de piata pentru toate produsele si serviciile sale si recunoasterea aptitudinilor specialistilor sai in termeni de profesionalism, creativitate si eficienta.
Nora Mihalca - Marketing Assistant
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/conectivitate-3-5g-windows-mobiler-6-si-afisaj-vga-toate-intr-un-smartphone-cu-dimensiuni-ultra-zvelte