Confirmarea competentei si competittivitatii manageriale pentru AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE prin obtinerea certificarii ISO 9001:2000

Cluj-Napoca - 26 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

AROBS Transilvania Software Cluj-Napoca (www.arobs.ro, www.gps-auto.ro), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software si sisteme complete de navigatie GPS, este acum certificata de catre DEKRA Certification GmbH Stuttgart (www.dekra.de) in conformitate cu standardele internationale ISO 9001:2000.
Certificarea firmei AROBS Transilvania Software a fost obtinuta pentru domeniul “Dezvoltare solutii software pentru piata interna si externa”.

Confirmarea competentei si competittivitatii manageriale pentru AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE prin obtinerea certificarii ISO 9001:2000

Obtinerea certificarii ISO 9001:2000 este un important instrument ce vine să sporească încrederea viitorilor parteneri de afaceri ai firmei, inclusiv a institutiilor financiare, în capacitatea AROBS de a dezvolta solutii software si de a intocmi proiecte de înaltă calitate în condiţii de competitivitate.

„Acest certificat şi marca de calitate atasata lui a reprezentat unul din obiectivele strategice ale AROBS in 2006, obiectiv indreptat spre imbunatatirea continua a serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri si indeplinerea cu strictete a angajamentelor luate. In acest sens, am apelat la o evaluare externa, mult mai obiectiva, a calitatii proceselor si serviciilor noastre.”, declară Delia Oprean, reprezentant al managementului firmei AROBS Transilvania Software.

Acesta certificare atesta faptul ca in firma AROBS sunt respectate cerintele standardului ISO 9001:2000 si ca exista un mod competitiv de administrare/ gestionare a diverselor activitati/procese, astfel incat organizatia are competenta necesara sa ofere satisfactii celor interesati de rezultatele acesteia.

Despre ARoBS Transilvania Software

Avand o experienta 8 ani in dezvoltarea de solutii software software outsourcing, cat si a proiectelor destinate pietei romanesti (Track GPS – Sistem de localizare GPS a parcurilor auto, Optimall by Arobs – Solutie SFA pentru automatizarea fortei de vanzari, ABOS si ATOS – solutii adresate industriei turismului, AROBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de pe piata IT&C din tara si de peste hotare.

AROBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti, peste 90 de angajati, iar in vara anului trecut si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT& C prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere.

Un domeniu nou de activitate a firmei il reprezinta distributia de sisteme complete de navigatie GPS sau smartphone-uri cu GPS, firma AROBS impunandu-se pe piata ca Distribuitor Autorizat al produselor Mio, E-TEN si Qtek.

Pentru anul 2007, AROBS isi propune mentinerea tuturor activitatilor firmei pe un trend crescator, prin oferirea de solutii cat mai adaptate dorintelor si asteptarilor beneficiarilor sai. Se are in vedere si intarirea parteneriatului cu Microsoft prin dobandirea statutului de Microsoft Gold Partner si a parteneriatelor cu IBM si Palm, AROBS fiind in prezent Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner si Palm Partner.

Idealul AROBS este dobandirea si mentinerea statutului de lider de piata pentru toate produsele si serviciile sale si recunoasterea aptitudinilor specialistilor sai in termeni de profesionalism, creativitate si eficienta.
Daciana Pop
Marketing Specialist
office@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/confirmarea-competentei-si-competittivitatii-manageriale-pentru-arobs-transilvania-software-prin-obtinerea-certificarii-iso-90012000